Μην χασετε

Θρήνος για τη 37χρονη νοσηλεύτρια που έφυγε από την ζωή – Ραγίζουν καρδιές η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της

Τεράστια θλίψη και πόνο στην Έδεσσα έχει προκαλέσει η απώλεια της 37χρονης νοσοκόμας, που νικήθηκε από τον κορονοϊό. Ήταν βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας πάλεψε με τον covid -19, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ίδια αναφερόταν συχνά στη μάχη του νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στον κορονοϊό.

Advertisements

Συντετριμμένοι είναι οι δικοί της άνθρωποι. Η μητέρα της και ο αρραβωνιαστικός της μίλησαν στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο για το T-Live. «Ψυχή, η χαρά ήταν όλων. Ψυχούλα, να βοηθήσει» δήλωσε η μητέρα της.

«Σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Είμαι χάλια σας λέω, τι να σας πω.  Δηλαδή στενοχωριέμαι πάρα πολύ» είπε ο θείος της 37χρονης.

Χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο αρραβωνιαστικός της με τον οποίο ετοιμαζόταν να δημιουργήσει οικογένεια, εξομολογήθηκε στην εκπομπή: «Την αγαπήσανε όλοι την Ευαγγελία. Έδωσε μεγάλη μάχη για μας, για τη μητέρα της, για μένα, για τον αδερφό της. Έδωσε μεγάλη μάχη. Σίγουρα, έδωσε τα πάντα για να ζήσει. Ήθελε να ζήσει. Ήθελε να βγει κερδισμένη από αυτή τη μάχη αλλά τελικά τα πνευμόνια της την πρόδωσαν. Αν έβγαινε από αυτή τη μάχη, θα κάναμε παιδάκια, δηλαδή ήδη έτυχε αυτό και χάσαμε τα όνειρά της. Ήταν να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδιά… ».

Δες το βίντεο:

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα