Μην χασετε

Θρήνος για την Πηγή Δεβετζή: Αυτοκτόνησε ο 20χρονος ανιψιός της

Οικογενειακό δράμα για την ασημένια ολυμπιονίκη της Αθήνας στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η αθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία βδομάδα στην Κεφαλονιά.

Λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekefalonia.gr, ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Λίγες ώρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, η μητέρα του αδικοχαμένου 20χρονου είχε αποχαιρετήσει τον πολυαγαπημένο γιο της με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα που είχε αγγίξει την ψυχή κάθε γονιού:

«Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…» είχε γράψει η μητέρα τoυ στο συγκινητικό ποστ της.

Advertisements

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Πηγή Δεβετζή και ο νεαρός είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί τις διακοπές του Καλοκαιριού, αφού σχεδίαζαν να βρεθούν το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη για τις διακοπές τους μια και η μητέρα του έχει καταγωγή από τον Έβρο.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα