Μην χασετε

Θοδωρής Μακρίδης: «Eκανα τoν Τριαντάφυλλο έναν νέo Ρουβά με δερμάτινα και εξτένσιον στα μαλλιά»

O Θοδωρής Μακρίδης, ο άνθρωπος που όπως αναφέρθηκε στο «Καλύτερα δεν γίνεται», ανακάλυψε τον Τριαντάφυλλο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής.

 

Αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του «Ντάφυ», αποκαλύπτοντας πως για να έχει μακριά μαλλιά, του είχε βάλει εξτένσιον.

 

Advertisements

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Γνώρισα τον Τριαντάφυλλο όταν ήταν 15 χρονών, στη Ρόδο. Ερχόταν στα καμαρίνια και μας έλεγε να σας τραγουδήσω; Του έλεγα θες να σου γράψω τραγούδια να σε φέρω στην Αθήνα; Πράγματι τον έφερα στην Αθήνα και γράψαμε τα πρώτα τραγούδια. Και δεν ξέρω πως, υπήρχε μια πορεία εντός ενός μηνός που ήταν φανταστική… Έκανα έναν νέο Ρουβά με δερμάτινα, πουκαμισάκια και μαλλί του είχα βάλει εξτένσιον στην αρχή. Το φαν κλαμπ του είχε 350.000 Τριανταφυλλίτσες», είπε μεταξύ άλλων.

Για τον Τριαντάφυλλο και την Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε: «Εννοείται ότι ο Τριαντάφυλλος έφτιαξε τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Της έγραψε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η Νατάσα ήταν καμία, ο Τριαντάφυλλος ήταν ήδη γνωστός, τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Και αυτό που με λυπεί ειλικρινά από τη Νατάσα είναι ότι ποτέ δεν θέλησε να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο, δεν θέλησε ποτέ σε συνέντευξή της να τον αναφέρει», είπε ο Θοδωρής Μακρίδης.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα