Μην χασετε

Θοδωρής Αθερίδης για Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν ήθελα να χαλάσω το σπίτι μου, αλλά η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη»

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι, όμως προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να αποφεύγουν να μιλούν γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής τους. Ωστόσο, ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Ο Θοδωρής Αθερίδης, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν η Σμαράγδα Καρύδη τον γοήτευσε με την πρώτη ματιά, εκείνος απάντησε ότι δεν θα ήθελε να χαλάσει το σπίτι του, όμως η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη.

“Είμαι καλομεγαλωμένος από τη μάνα μου. Από την ώρα που με μεγάλωσε έτσι η μάνα μου δεν καταδέχομαι από καμία γυναίκα, εκτός από την κόρη μου, να μου φερθεί πολύ χειρότερα από τη μάνα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να χαλάσω ποτέ το σπίτι μου, αν με ρωτάς, επειδή είμαι όμως συγκρουσιακό άτομο το έκανα.

Το αντεπιχείρημα μου σε αυτό είναι ότι εσύ που με κρίνεις και με κρίνεις άσχημα, αν ερχόσουν στη θέση μου τι θα έκανες; Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη και καλό είναι να μην τη βάζεις σε διλήμματα”, δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα