Μην χασετε

Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη – Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος, συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας για να πουν το τελευταίο «αντίο», στον αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Ευριπιώτη.

Advertisements

Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, 30 Μαΐου σε ηλικία 56 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο πως όσοι τον γνώρισαν από κοντά, είχαν να πουν για εκείνον μόνο καλά λόγια.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του Κώστα Ευριπιώτη

Μεταξύ των συναδέλφων του που παρέστησαν στην κηδεία, ήταν ο «Πλαπούτας» από της «Ελλάδος τα παιδιά», Νίκος Αλεξίου, ο «Χλαπάτσας» από την ίδια σειρά, Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Κώστας Κόκλας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Νεφέλη Ορφανού, η Ελένη Φιλίνη και πολλοί άλλοι.

Η Ελένη Φιλίνη
Η Ελένη Φιλίνη
Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του
Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης».

Στις αρχές Μαρτίου, ο Κώστας Ευριπιώτης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Ο Παντελής Καναράκης
Ο Παντελής Καναράκης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Η οικογένεια του ηθοποιού είχε ζητήσει αντί για στεφάνια να υπάρξει ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Σπιτιού του Ηθοποιού.

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Κώστα Ευριπιώτη φίλοι και συγγενείς
Το τελευταίο αντίο είπαν στον Κώστα Ευριπιώτη φίλοι και συγγενείς

Ποιος ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως ο «παλιός» σμηνίτης «Γεώργιος Βλάχος» στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη
Θλίψη στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη
Πολλοί φίλοι του έστειλαν στεφάνια
Πολλοί φίλοι του έστειλαν στεφάνια

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «’Αντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «’Αντρες έτοιμοι για όλα», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να… γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» κ.ά.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, INTIMENEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα