Μην χασετε

Θες να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι; Έτσι πρέπει να το κάνεις με βάση το ζώδιό του

Μπορεί να το έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου και να θες να προχωρήσεις την ζωή σου χωρίς εκείνον επειδή βλέπεις ότι η κατάσταση ανάμεσά σας δεν τραβάει πια.

 

Μπορεί οι καυγάδες σας να είναι το μόνο συχνό φαινόμενο, ο ∈ρωτας να έχει ξεθυμάνει, να επικρατεί βαρεμάρα και έλλειψη διάθεσης να μοιραστείτε το οτιδήποτε ή η καρδιά σου να έχει αρχίσει να κτυπάει δυνατά για κάποιο άλλο άτομο και το μόνο που σας δένει πια είναι η συνήθεια. Φτάνεις λοιπόν σε εκείνο το σημείο που πρέπει να ανακοινώσεις ότι θέλεις να το λήξετε εδώ, αποφεύγοντας όμως φωνές, τσακωμούς και δράματα.

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις, τι να πεις και τι να αποφύγεις ανάλογα με το ζώδιο του/της συντρόφου σου, ώστε να χωρίσετε όσο πιο ομαλά γίνεται.

Advertisements

 

ΚΡΙΟΣ 

Καλό θα ήταν να τον αντιμετωπίσεις ευθέως και χωρίς περιστροφές. Επίσης, να είσαι ξεκάθαρος/η ότι δεν πρόκειται για «παιχνίδι», ώστε να κεντρίσεις ξανά το ενδιαφέρον του για να αρχίσει πάλι να σε κυνηγά γιατί μέσα σου έχει τελειώσει. Μην αναφέρεις (αν συμβαίνει κάτι τέτοιο) ότι έχεις ∈ρωτευτεί κάποιο άλλο άτομο γιατί πέραν της έκρηξης θυμού, θα του πυροδοτήσεις και τον ανταγωνισμό του. Έτσι δε θα αποδεχθεί εύκολα την απόφασή σου και θα προσπαθήσει να σου αποδείξει ότι είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που έχεις κάνει και θα πρέπει να το ξανασκεφτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Φτάνει ότι τον ξεβολεύεις από μια κατάσταση που είχε συνηθίσει, μην είσαι και σκληρός/η μαζί του. Το ότι δεν έκανε (ή άργησε πολύ να κάνει) αυτά που περίμενες, καλό θα ήταν να το αναφέρεις αλλά με μέτρο για να μην δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Απόφυγε να του πεις ότι βρήκες σε άλλο πρόσωπο τον ∈ρωτα γιατί η ζήλεια κι η κτητικότητα θα φουντώσει μέσα του και θα ακούσεις τα εξ αμάξης, αφού θα θεωρήσει ότι τόσο καιρό τον κορόιδευες και έκανες παράλληλα το παιχνίδι σου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι άπαξ και χωρίσετε, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν οι διαφωνίες, οι λεκτικοί διαξιφισμοί, τα μούτρα και γενικά η έλλειψη επικοινωνίας και συνεννόησης, ακόμα και για καθημερινά πράγματα είναι συχνό φαινόμενο, τότε όντως η σχέση αυτή έχει φτάσει στο τέλος της και ο πρώτος που θα το έχει διαπιστώσει είναι ο Δίδυμος. Οπότε το μόνο που θα κάνεις είναι να τον προλάβεις, πριν σου ανακοινώσει ο ίδιος ότι δεν πάει άλλο. Είναι πολύ πιθανό ήδη να έχει βρει αντικαταστάτη/α και μάλλον θα τον διευκολύνεις γι’ αυτό δεν χρειάζεται να το καθυστερείς. Βρες ένα κενό στο φορτωμένο του πρόγραμμα και πες του το.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να χωρίσεις ένα Καρκίνο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, ιδίως αν φέρεις στο μυαλό σου την πληγωμένη έκφραση που θα πάρει. Σίγουρα θα νιώσει ότι τον μαχαιρώνεις κατάκαρδα και δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ! Όμως καλώς ή κακώς πρέπει να το κάνεις, ιδιαίτερα αν διαπίστωσες ότι η «σπιτίσια» ζωή, τελικά δε σου ταιριάζει. Πείσε τον ότι προσπάθησες πολύ για να τον κάνεις ευτυχισμένο και να του προσφέρεις όλα όσα επιθυμούσε αλλά δεν μπορείς και αν μείνετε παραπάνω μαζί, του στερείς την ευκαιρία να βρει κάποιο άλλο άτομο που θα του τα χαρίσει απλόχερα. Χρυσώνεις, μεν, το χάπι αλλά θα έχει σχετικά καλά αποτελέσματα σε λίγο καιρό.

ΛΕΩΝ

Με το Λέοντα θα χρειαστεί να κάνεις μια προεργασία, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να του ζητήσεις να χωρίσετε γιατί δεν είναι εύκολο για τον εγωισμό και την περηφάνια του να δεχτεί την απόρριψη. Ίσως μάλιστα θα ήταν προτιμότερο να τον κάνεις να σε χωρίσει αυτός. Αρνήσου να βγεις έξω μαζί του, προφασίσου διάφορες δικαιολογίες (που θα αποπνέουν και μια μιζέρια) για να μην τον ακολουθήσεις σε μια επίσημη ή σημαντική εκδήλωση που πρέπει να παραβρεθεί, σταμάτα να καλλωπίζεσαι και πάνω απ’ όλα μην του δίνεις καμία σημασία. Μετά από λίγο καιρό ή που θα σε χωρίσει ή που θα δεχτεί με μεγάλη ανακούφιση την απόφασή σου να το λήξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι το ότι θα επηρεαστεί συναισθηματικά από το χωρισμό, όσο το ότι θα ανατραπεί το καθημερινό του πρόγραμμα γιατί κι εσύ ήσουν ενταγμένος/η σε αυτό κι αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αν όμως του εκθέσεις λογικά τα επιχειρήματά σου που σε οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσετε, τότε θα το αποδεχτεί. Ιδιαίτερα, αν του επισημάνεις τον κίνδυνο ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσετε να τσακώνεστε, να τρώτε τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας με ψυχοφθόρες καταστάσεις που θα είναι αναπόφευκτες, αν το καθυστερήσετε παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Στο Ζυγό αρέσουν οι σχέσεις, όχι οι χωρισμοί και κάθε φορά προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα για να μη φτάσει σε αυτό το σημείο. Μπορεί κι αυτός να βλέπει ότι η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι αυτή που φανταζόταν, αλλά μην περιμένεις να πάρει την απόφαση να την τερματίσει. Πάντα θα βρίσκει μια δικαιολογία για να το αναβάλλει, εκτός κι αν κάνεις κάτι ανεπίτρεπτο για τα δικά του δεδομένα ή ήδη έχει βρει τον/ην αντικαταστάτη/α σου. Πάρε εσύ τα ηνία και ανακοίνωσε το, τονίζοντάς του ότι κάνεις και στους δυο χάρη, ώστε απερίσπαστοι πια να ψάξετε το αληθινό, άλλο σας μισό. Στην αρχή θα χάσει το μπούσουλα, θα κλάψει πικρά, αλλά μετά θα ξαναριχτεί στην κοινωνική ζωή για να βρει όντως το ταίρι του.

Advertisements

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο βαθμός δυσκολίας για να χωρίσεις με το Σκορπιό είναι τεράστιος, ειδικά αν είναι ακόμα ∈ρωτευμένος μαζί σου. Εννοείται ότι απαγορεύεται να του πεις ότι είσαι ∈ρωτευμένος/η με άλλον/η, ούτε καν να τον αφήσεις να σκεφτεί ότι τον χωρίζεις γι’ αυτό το λόγο γιατί θα κάνει τη ζωή σου κόλαση. Η μόνη σου ελπίδα είναι να αρχίσεις να απέχεις από το σ∈ξ ή να προσποιείσαι ότι έκανες το «συντροφικό» σου καθήκον. Μια, δυο, τρεις, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Μίλησέ του ειλικρινά και εξήγησέ του ότι δεν έχεις πλέον καμία σ∈ξουαλική επιθυμία γι’ αυτόν και το πάθος σου τελείωσε γι’ αυτό προτιμάς να το σταματήσετε εδώ, πριν πληγώσει περισσότερο ο ένας τον άλλο και χαλάσετε τελείως τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρότι φαίνεται εύκολο να χωρίσεις με ένα Τοξότη, δεν είναι γιατί οι αντιδράσεις του είναι υπερβολικές κι επίσης δεν του αρέσει να τον ξεβολεύουν. Θα φωνάξει, θα βρίσει, θα σπάσει πράγματα και γενικά θα βγάλει αρκετό θυμό, ιδίως αν νιώσει ότι τον κορόιδευες τόσο καιρό αλλά μην κάνεις πίσω. Μπορεί να φύγει προσωρινά οργισμένος και μετά από δυο-τρεις μέρες να ξαναγυρίσει και να σου ζητήσει συγνώμη και να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμα ή να σε παίρνει συνεχώς τηλέφωνο ή να σου στέλνει μηνύματα για να βρεθείτε και να μιλήσετε, μήπως καταφέρει να σου αλλάξει γνώμη. Αν θέλεις να χωρίσετε, κάνε το, γιατί απλά θα το τρενάρεις χρονικά και θα ξαναφτάσετε στο ίδιο σημείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είτε του ανακοινώσεις τους δείκτες του χρηματιστηρίου, είτε την απόφασή σου να χωρίσετε η αντίδρασή του φαινομενικά θα είναι η ίδια. Θα σε κοιτάξει παγερά, θα σου πετάξει ένα «καλώς» και μετά θα σε ρωτήσει, αν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις ή να συνεχίσει τη δουλειά του. Θα είναι βόλτα στην εξοχή ο χωρισμός μαζί του, αφού ούτε γνώμη θα προσπαθήσει να σου αλλάξει, ούτε και παραπάνω εξηγήσεις, πέραν της αιτίας που σε έφτασε σε αυτή την απόφαση, που θα σου ζητήσει να δώσεις. Καλό θα ήταν όμως να μην παραμείνεις για πολύ στον ίδιο χώρο μαζί του, γιατί από τις ενοχές που έμμεσα θα σε κάνει να νιώσεις, θα γίνεις ένα με το πάτωμα….

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επίσης, είναι εύκολος ο χωρισμός με έναν Υδροχόο γιατί γι’ αυτόν τίποτα δεν κρατάει για πάντα και συνεχώς έχει στο μυαλό του την έννοια του προσωρινού, οπότε δεν θα δυσκολευτεί να δεχτεί αυτή την ανατροπή στην προσωπική του ζωή. Αν, δε, νιώθει ότι δεσμεύεται και αναζητά την ελευθερία του, κάνει διάφορα που σου δείχνουν με τον τρόπο τους ότι δεν πάει άλλο. Δεν έχει ενδιαφέροντα, είναι μόνιμα αλλού, είναι αδιάφορος για πρακτικά ή άλλα θέματα κ.α. Πες του το με τη μία και χωρίς περιστροφές ότι θέλεις να χωρίσετε. Εντάξει, μην περιμένεις να τρέξει να σε φιλήσει κιόλας για τη χάρη που του κάνεις αλλά να είσαι σίγουρος/η ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα μπορούσατε να γίνετε δυο καλοί φίλοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Εδώ καλό θα ήταν να εφοδιαστείς με όλη τη χαρτοποιία γιατί το κλάμα και το δράμα δεν θα έχουν τελειωμό, αν του πεις να χωρίσετε. Έκανε όνειρα για τους δυο σας, φανταζόταν το όμορφο κοινό σας μέλλον κι εσύ τον πουλάς (έτσι νιώθει). Ο Ιχθύς όμως είναι «μανούλα» στο να σε κάνει να νιώσεις σκουπίδι και μάλιστα χωρίς να σου πει ούτε μια κακιά κουβέντα. Γι’ αυτό ίσως είναι προτιμότερο να τον προσγειώσεις με τον τρόπο σου στην πραγματικότητα. Να του θέσεις την σκληρή αλήθεια κατάματα και να τον πείσεις ότι κουράστηκες να προσποιείσαι κι ότι δεν ήσουν ούτε και ανταποκρίνεσαι στο πρότυπο που είχε στο μυαλό του. Ενδεχομένως και να χρειαστεί να το παρακάνεις, λέγοντάς ότι του αξίζει κάτι καλύτερο (κλισέ αλλά πιάνει) κι ότι του/της αφήνεις το πεδίο ελεύθερο για να βρει την πραγματική αγάπη.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα