Μην χασετε

«Θεοδοσία» από τις Άγριες Μέλισσες για Μάτι: «Δύο λεπτά να αργούσαμε θα είχαμε καεί οικογενειακώς»

Η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» ή κατά κόσμον, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στο περιοδικό Enjoy για τις τραγικές στιγμές που έζησε στο Μάτι Αττικής.

«Εγώ με τον πατέρα μου έχω μια πολύ όμορφη σχέση. Έχω χάσει από μικρή τη μητέρα μου και τώρα με την καραντίνα μού είναι δύσκολο να τον χαιρετώ από το μπαλκόνι. Έχουμε ζήσει δύσκολες στιγμές! Πρόπερσι κινδυνέψαμε να καούμε στη φωτιά στο Μάτι. Έχουμε σπίτι στον Νέο Βουτζά και, ευτυχώς, ξέραμε τα στενά και δεν εγκλωβιστήκαμε από τις φλόγες. Δύο λεπτά να αργούσαμε να φύγουμε, θα είχαμε καεί οικογενειακώς», είπε η ηθοποιός και μίλησε για την καραντίνα.

«Ο κόσμος θα πεινάσει και ο κλάδος μου θα έχει πολλά προβλήματα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και συνεχίζει: «Σήμερα ζω μόνο μέσα από τη δουλειά μου. Όταν βγήκα από τη Σχολή Θεάτρου, αυτό δεν ήταν δεδομένο. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα σε μαγαζιά εστίασης για να μπορέσω να ζήσω και δεν ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και φυσικά θα το έκανα ξανά. Όταν δεν έχεις ευρώ πάνω σου, θα δουλέψεις παντού, τίμια, καθαρά και ωραία. Ωστόσο, νιώθω ευλογημένη, γιατί μετά την ταινία “Ουζερί Τσιτσάνης” έπαιξα στη σειρά της ΕΡΤ “Η ζωή εν τάφω” κι ύστερα ήρθαν οι “Αγριες Μέλισσες”, που έχουν ως φόντο τους μια Ελλάδα που έχει βγει μετά τον Εμφύλιο», λέει μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια των «Αγριων Μελισσών».

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα