Μην χασετε

«Θα ήθελα να δω την Ελένη Μενεγάκη σε κάτι πιο νυχτερινό και σε κάποιο show»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος», Τάσος Τρύφωνος και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα, την Ελένη Μενεγάκη και την Έλενα Ακρίτα.

Advertisements

 

«Ένα πρόσωπο που θα ήθελα να κάνω στο “Τετ α τετ” και το θέλουν όλοι είναι η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήθελα να την δω σε κάτι πιο νυχτερινό και σε κάποιο show. Παλιά όταν την είχα ρωτήσει μου είχε πει “Για χαζή με περνάς; Κάνω αυτό που ξέρω ότι κάνω καλά”», είπε αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη.

 

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί “Ο πιο αδύναμος κρίκος” και θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι του 2022».

Ακόμα, μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα, η οποία είχε δηλώσει ότι δεν παρακολουθεί την εκπομπή.

«Δεν με στεναχώρησε που η Έλενα Ακρίτα δεν βλέπει την εκπομπή, γιατί έχουμε επικοινωνία. Αν σε 20 χρόνια γίνει ξανά η εκπομπή, εγώ θα είχα περιέργεια να δω πώς θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής. Πάντως η Ακρίτα με συμβούλευσε να το κάνω δικό μου, παρουσιάζοντας την εκπομπή» υπογράμμισε.

 

Αναφερόμενος στη Eurovision και στα σχόλια για το El Diablo  είπε: «Τα θεωρώ υπερβολικά όλα αυτά. Είναι αστεία. Η Τέχνη δεν μπαίνει σε λογοκρισία. Το τραγούδι θα μπει στην τελική δεκάδα»

Advertisements

Τέλος, υποστήριξε, ότι αν του πρότειναν να παρουσιάσει το Big Brother θα πρότεινε εναλλακτική. «Δεν με βλέπω εκεί» δήλωσε.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα