Μην χασετε

«Θα έρθω να σας βρω» – Tα σπαρακτικά λόγια της Ρίας Δελούτση στον άντρα της και στον αδικoχαμένο γιο της

Η Ρία Δελούτση προκάλεσε αναστάτωση σε συγγενείς και φίλους με μία ανάρτησή της στον προσωπικο της λογαριασμό στο Facebook. Tα λόγια της ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με αφορμή την ονομαστική γιορτή του άντρα της, του γνωστού ηθοποιού Βαγγέλη Πλοιού που έφυγε πέρυσι από τη ζωή, προκάλεσαν προβληματισμό και εγρήγορση στο περιβάλλον της, μιας και πρόκειται για μια γυναίκα χτυπημένη πολύ σκληρά από τη μοίρα και εξαιρετικά ευαίσθητη, που τον τελευταίο καιρό δείχνει να λυγίζει….

Advertisements

 

Πιο συγκεκριμένα, η 77χρονη σήμερα Ρία Δελούτση αφού μέτρησε πως με τον Βαγγέλη Πλοιό ήταν 50 χρόνια μαζί, αχώριστοι κι ερωτευμένοι μέχρι το τέλος, κατέληξε απευθυνόμενη σε εκείνον αλλά και τον αδικοχαμένο γιο τους: «Ξέρω ότι περιμένεις… Δεν θ’ αργήσω αγάπη μου… υπομονή!!! Θα ‘ρθω να σας βρω!!!».

 

Η ανάρτησή της στο facebook:

 

Ρία Δελούτση – Το διπλό χτύπημα της μοίρας

Ο μονάκριβος γιος της Γιώργος Πλοίος σκοτώθηκε ακαριαία το 2010 σε ηλικία μόλις 38 ετών σε τροχαίο δυστύχημα, πηγαίνοντας στη δουλειά με τη μηχανή του. Άφησε πίσω του δυο μικρά παιδιά, τον Βαγγέλη και την Ελευθερία που πήραν τα ονόματα της γιαγιάς και του παππού. Ο Γιώργος εργαζόταν ως οπερατέρ στην ΕΡΤ.

Advertisements

 

Όμως η απώλεια αυτή, η χειρότερη του κόσμου συμπληρώθηκε από μια ακόμα. Δέκα χρόνια μετά, στις 21 Φεβρουαρίου 2020, ο σύζυγός της Βαγγέλης Πλοιός που έκανε την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση το 2005 στην επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά πέντε», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα