Μην χασετε

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Με έχουν μπερδέψει, τουλάχιστον πέντε φορές, με τον…»!

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Συμμορία των Πέντε», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, που παίζεται από Τετάρτη έως Κυριακή στο θέατρο Κιβωτός.

Advertisements

 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People θυμήθηκε κάποιες «τελευταίες φορές που…» βγάζουν γέλιο!

 

Τελευταία φορά που…

 

Σου έμεινε το αμάξι στη μέση του δρόμου;

Πρόπερσι, πηγαίνοντας στους κουμπάρους μου στην Καλαμάτα για τριήμερο, μετά από μια δύσκολη περιοδεία. Δέκα χιλιόμετρα πριν φτάσω, έσκασε το λάστιχο. Φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, οπότε αντέδρασα ήρεμα, τηλεφώνησα στον κουμπάρο μου και φρόντισε αυτός να μου στείλει βοήθεια. Βέβαια, όλο αυτό ήταν ένα έξτρα δίωρο, που μου φάνηκε αιώνας.

Σε μπέρδεψαν με κάποιον άλλο;

Advertisements

Για κάποιο λόγο με έχουν μπερδέψει τουλάχιστον τέσσερις-πέντε φορές με τον Ευτύχη Μπλέτσα και άλλες τόσες με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Το κορυφαίο, βέβαια, είναι ότι με έχουν μπερδέψει με… εμένα! Με έπιασε άνθρωπος και μου έλεγε «Μοιάζεις στον Τσαλταμπάση», του απαντούσα «Εγώ είμαι» και δεν με πίστευε!

Σε έπιασε κρίση πανικού;

Το μόνο που κάποιες φορές με πιάνει είναι να νομίζω ότι είμαι άρρωστος ενώ δεν είμαι. Και στο τέλος αυθυποβάλλομαι και μπορεί να ανεβάσω πυρετό ή να έχω συμπτώματα κρυώματος.

 

Διάβασες ένα ωραίο σύνθημα στον τοίχο;

«Ξυπνήστε για να αρχίσετε να ονειρεύεστε». Είναι ένα σύνθημα που δεν θυμάμαι πού το είδα αλλά νομίζω είναι ευνόητο γιατί μου έμεινε.

Μάλωσες με τη σύντροφό σου;

Μάλωσα την τελευταία φορά που απάντησα σε ερώτηση για το αν μαλώσαμε! (γέλια).

Advertisements

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Από τη Φανή Πλατσατούρα

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα