Μην χασετε

Θανάσης Κουρλαμπάς: Η άγνωστη καριέρα του στις παιδικές μεταγλωττίσεις και το σκίτσο που έκανε στον «αέρα»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» και από τα πρώτα πράγματα που ρωτήθηκε -αφού σχολιάστηκε ότι τα τελευταία χρόνια παίζει ρόλους κακού- ποιος ήταν ο πρώτος ρόλος κακού που έπαιξε.

Advertisements

«Η πρώτη φορά που έπαιξα αντιπαθητικό ρόλο ήταν του Σέργιου στη “Μαρία την άσχημη”» είπε.

«Έχω πει πολλά όχι στη ζωή μου γιατί αν κάτι με κουράσει δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Παθιάζομαι πολύ με τη δουλειά μου» είπε ακόμη.

Ο ηθοποιός μίλησε με θερμά λόγια για τον πνευματικό του πατέρα στο θέατρο, τον Σπύρο Ευαγγελάτο με τον οποίο έπαιξε σε τριάντα έργα αλλά και επειδή είχε χάσει τον πατέρα του στα 15 «ακούμπησε» πάνω στον μεγάλο θεατράνθρωπο.

Ανάμεσα στα άλλα αποκάλυψε ότι έχασε τον γάμο της αδελφής του γιατί είχε παράσταση.

Οι «Άγριες Μέλισσες», οι μεταγλωττίσεις και τα αστεία περιστατικά

Τι του λένε τα παιδιά του για τις «Άγριες Μέλισσες»;  «Τα καλά πράγματα που λένε είναι ότι ήμουν πολύ εκνευριστικός» είπε με χιούμορ.

Όπως είπε δεν δέχτηκε ποτέ ομοφοβικά σχόλια για τον ρόλο του Κλεομένη και προσπάθησε να αποφύγει την παγίδα να ταυτιστεί η σεξουαλική ταυτότητα του ρόλου του με τη δολοπλοκία.

Διηγήθηκε μάλιστα μια ιστορία από την εποχή που έπαιζε τον Σέργιο στη «Μαρία την άσχημη», όταν μπήκε σε λεωφορείο και σηκώθηκε να δώσει τη θέση του σε μια κυρία που τον αναγνώρισε και του είπε «Από σας δεν το περίμενα με τίποτα».

Έχει κάνει πολλές μεταγλωττίσεις κινουμένων σχεδίων όπως ο Μπάτμαν, αλλά αυτή που του άρεσε περισσότερο ήταν ο Πιγκουίνος Σκίπι στους «Πιγκουίνους της Μαγαδασκάρης» και μας έδωσε μία γεύση από τη φωνή του ήρωα.

Advertisements

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός διηγήθηκε άλλο ένα περιστατικό που συνέβη σε κατάστημα παιδικών όταν ένα παιδί τον πλησίασε για να του πιάσει έναν ήρωα από σειρά YUu-Gi-Oh όπου έκανε τη φωνή του Κάιμπα και του έκανε έκπληξη μιλώντας με τη φωνή του ήρωα.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι σκιτσάρει γιατί ήθελε να μπει στη Σχολή Καλών Τεχνών και μάλιστα σκίτσαρε την ώρα της εκπομπής.

Μίλησε όμως και για τα σχόλια που δέχτηκε όταν είχε πει δημόσια ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

«Το θεωρώ αυτονόητο ότι ένας πατέρας που βλέπει τη φυσική κλίση του παιδιού του να το σπρώξει σε αυτό. Όταν τον βλέπω και μόνο το κορμί που έχει πλάσει, η χαρά αυτού του παιδιού όταν πηγαίνει στο μάθημα, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο» είπε.

«Έχω παίξει πολύ με τα παιδιά μου. Είχα τη χαρά και την πολυτέλεια τότε που έπρεπε να παίξω ήμουν πολύ παρών. Μου στοίχισε στη δουλειά μου, σε σχέσεις, δεν είδα φίλους, ανθρώπους, παραστάσεις αλλά ήμουν πολύ στα παιδιά μου». είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα