Μην χασετε

Θανάσης Αλευράς: «Mην ντρέπεσαι για τη ψωρίαση σoυ – Η αποδοχή είναι η μισή θεραπεία»

Ένα δυνατό μήνυμα μοιράστηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός, Θανάσης Αλευράς μέσα από τον προσωπικό του Instagram. Ο ηθοποιός που τον πέρυσι τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε ότι πάσχει από ψωρίαση, θέλησε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε εκείνους που αντιμετωπίζουν το ίδιο αυτοάνοσο νόσημα. Ανάρτησε δύο φωτογραφίες του που τον δείχνουν να τρέχει, γράφοντας:

«Τρέχω για μένα και το σώμα μου! Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι μια μαραθώνιος διαδρομή. Η καλή φυσική κατάσταση είναι από τα πιο σημαντικά κλειδιά για ένα υγιές μυαλό και σώμα. Μην ντρέπεσαι για την ψωρίαση σου. Η ψωρίαση αντιμετωπίζεται. Βγες έξω, ψάξε μαζί με το δερματολόγο σου την σωστή θεραπεία για το δικό σου σώμα και καθάρισε.
Η αποδοχή είναι η μισή θεραπεία!».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε ότι η ψωρίαση τον ταλαιπωρεί από το 2004.

«Εγώ δημιούργησα ένα αυτοάνοσο, που έχουν πολλοί άνθρωποι από ό,τι ακούω. Μου διέγνωσαν ψωρίαση μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό δείχνει πως ο οργανισμός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον ίδιο του τον οργανισμό και του επιτίθεται σαν εχθρό. Ευγνωμονώ που δεν είναι κάτι σοβαρότερο. Έχω με αυτή τη σκέψη καταφέρει να το κρατάω σε μια μόνιμη ύφεση, που για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Εύχομαι κάποια στιγμή να αυτοϊαθώ, όπως αυτονόσησα. Δεν είμαστε καλά με τον εαυτό μας γιατί πάμε παρά φύση σε πολλά πράγματα. Πάντα μπροστά είναι τα λεφτά ο χρόνος και η εργασία. Οπότε τι θα κάνει το σύστημα; Θα αντιδράσει» είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αλευράς.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα