Μην χασετε

Θέλεις υπέροχα μαλλιά, χωρίς ψαλίδα; Πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή της Irina Shayk

Ποια γυναίκα δεν έχει προσέξει (και ζηλέψει!) τα υπέροχα, μακριά μαλλιά της Irina Shayk που δεν προδίδουν σε καμία περίπτωση την ταλαιπωρία που υφίστανται από τα συνεχή χτενίσματα για τις φωτογραφίσεις της, την πασαρέλα και το κόκκινο χαλί που αποτελούν καθημερινότητα για εκείνη;

Advertisements

Τα μαλλιά της γυναίκας αυτής ανέκαθεν υπήρξαν υπέροχα. Πλούσια, λαμπερά και πάντα με υγιή όψη, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλες εμάς που –όσο να πεις- ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας λιγάκι παραπάνω από το επιτρεπτό.

Το καθημερινό πιστολάκι, οι βαφές, οι σφιχτές κοτσίδες αλλά και το διαρκές άγγιγμα των μαλλιών μας μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην τρίχα μας. Αποτέλεσμα; Η ξηρότητα και η ενοχλητική ψαλίδα που κάνει τα μαλλιά μας να μοιάζουν μονίμως άτονα, θαμπά και… γεμάτα ουρές.

Μη σκάτε όμως. Η 32χρονη Irina μας έχει τη λύση. Και δεν έχουμε παρά να την εμπιστευτούμε!

Η δική της beauty routine περιλαμβάνει πολλή μαλακτική κρέμα, αρκετό αλουμινόχαρτο και… ζέστη, συνδυασμός που πετυχαίνει την υπέροχη αυτή όψη του τριχωτού της κεφαλής της.

Τι κάνει; Όπως το super model από τη Ρωσία έχει αποκαλύψει, συνηθίζει να εφαρμόζει μαλακτική κρέμα σε στεγνά μαλλιά, να τυλίγει το κεφάλι της με αλουμινόχαρτο (αυξάνοντας τη θερμοκρασία και βοηθώντας την τρίχα να ανοίξει τα λέπια της ώστε να δεχτεί τις ευεργετικές ουσίες του προϊόντος) και να κάθεται στον ήλιο.

Εναλλακτικά, όταν το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, το τελευταίο στάδιο περιλαμβάνει λίγο ζέσταμα με το πιστολάκι. Η θερμοκρασία θα «φυλακιστεί στο αλουμινόχαρτο και η δουλειά θα γίνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Σίγουρα μιλάμε για μια εύκολη και πρωτότυπη θεραπεία που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως δύσκολη.

Ευχαριστούμε Irina!

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα