Μην χασετε

Θέλεις πλούσια και λαμπερά μαλλιά; Δες τι πρέπει να κάνεις σωστά

Σε όλες μας αρέσει να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας, να κάνουμε περίεργα χτενίσματα, ενώ πλέον –καλώς ή κακώς- τα βάφουμε πολύ συχνά! Η λάμψη και η υγεία των μαλλιών μας είναι το ζητούμενο, αλλά τι γίνεται όταν έχεις αδύναμα μαλλιά ή με λεπτή τρίχα;

Advertisements

Οι γυναίκες με αυτό τον τύπο μαλλιών συνηθίζουν να υπερφορτώνουν τη τρίχα με διάφορα καλλυντικά, που υπόσχονται θαύματα, το μυστικό όμως κρύβεται στη σωστή χρήση τους! Σύμφωνα με τους κομμωτές, το μεγαλύτερο λάθος των γυναικών είναι στη χρήση conditioner.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το καταργήσεις, αλλά να μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά.

Το conditioner θα πρέπει να μπαίνει ΜΟΝΟ στις άκρες των μαλλιών για να μπορείς να τα ξεμπερδεύεις πιο εύκολα και φυσικά εάν έχεις σγουρά μαλλιά για να πέφτουν ανάλαφρα οι μπούκλες σου. Απέφυγε να βάλεις στις ρίζες των μαλλιών, καθώς θα κάνει έντονη τη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής σου και θα προκαλέσεις ξηροδερμία.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Αντίστοιχα, ενίσχυσε τον οργανισμό σου με τις βιταμίνες, που χρειάζεσαι και έλεγξε τα επίπεδα σιδήρου σου. Βούρτσισε απαλά τα μαλλιά σου, ενώ αν δυσκολεύεσαι και μετά το λούσιμο βάλε το λάδι μαλλιών της επιλογής σου και πάλι μόνο στις άκρες των μαλλιών.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα