Μην χασετε

Θέλεις να πετύχεις τέλειες μπούκλες; Θα χρειαστείς μόνο ένα πλαστικό μπουκάλι

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ένα hack στο ίντερνετ που φαίνεται να έχει ήδη γίνει viral και να υιοθετείται από όλο και περισσότερες γυναίκες.

Advertisements

Το συγκεκριμένο hack σου δείχνει πώς να πετύχεις ονειρικές μπούκλες χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλή ώρα και ένα σωρό προϊόντα styling.

Τι θα χρειαστείς; Μόνο ένα πλαστικό μπουκαλάκι και ένα σεσουάρ!

Πώς θα πετύχεις το look;

Ο σωστός καθαρισμός για την ξηρή επιδερμίδα

Bήμα 1ο: Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, κόψε μια τρύπα στο πλάι ενός άδειου πλαστικού μπουκαλιού. Η τρύπα θα πρέπει να είναι τόση ώστε να χωράει η άκρη του σεσουάρ σου. Κόψε επίσης το στόμιο του μπουκαλιού.

Βήμα 2ο: Βάλε μια τούφα από τα μαλλιά σου μέσα στο μπουκάλι.

Βήμα 3ο: Τοποθέτησε το σεσουάρ στην τρύπα και μόλις το γυρίσεις θα δημιουργηθεί μια τέλεια μπούκλα!

Βήμα 4ο: Συνέχισε βάζοντας σιγά σιγά όλες τις τούφες των μαλλιών σου στο μπουκάλι ώστε να δημιουργήσεις πολλές μπούκλες.

Advertisements

L&L tip: Βάλε τη θερμοκρασία στο σεσουάρ χαμηλά ή ακόμα και στο κρύο γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να λιώσει το πλαστικό ή να καούν τα μαλλιά σου. Επίσης φρόντισε να μην έχεις βάλει κάποιο προιόν styling στα μαλλιά και να είναι καθαρά.

Δες παρακάτω bloggers και you tubers που δοκίμασαν το hack!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @asil with @get_repost ・・・ China be livin in 2089 when we dealing with brushes ?? . . . . #blowthebottlechallenge #hairstylists #blowdry #hairdressers #indianhairpro #blowdry #hacks #tips #diy #doityourself #tricks #hairtutorial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Indian Hairdressing Industry (@indianhairdressingindustry) στις

Τι πρέπει να κάνεις αμέσως μόλις εφαρμόσεις το αντηλιακό στο πρόσωπό σου

Advertisements

Όπως θα δεις στα 2 τελευταία βίντεο οι You Tubers που πειραματίστηκαν με αυτό το τρικ ισχυρίζονται πως κάηκε το χέρι τους καθώς κρατούσαν το μπουκάλι (οπότε φόρα και ένα γάντι για να είσαι εντάξει) και επίσης οι μπούκλες που δημιουργούνται είναι πιο messy από όσο φανταζόμασταν. Όπως και να’χει πάντως αξίζει μια προσπάθεια καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα θα αποκτήσεις χαλαρές messy μπούκλες που δύσκολα θα πετύχαινες με άλλο τρόπο. Καλή επιτυχία!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα