Μην χασετε

Θέλεις βλεφαρίδες με όγκο; Αυτό είναι το απόλυτο τρικ

Σίγουρα όλες θέλουμε να έχουμε βλεφαρίδες πλούσιες και με όγκο, όμως μόνο με μία μάσκαρα δεν μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι ενώ αν έχεις να πας σε ένα event μπορεί να καταφύγεις ακόμη και στην τοποθέτηση ψεύτικων. Σωστά;

Advertisements

Δεν θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό άλλο πια αφού σου έχουμε το τρικ που μπορεί να σου χαρίσει διπλάσιες σε όγκο βλεφαρίδες χωρίς να τις επιβαρύνεις με το ψαλίδι ή να χρειαστεί να παιδευτείς με τις ψεύτικες. Ποιο είναι αυτό; Η καφέ μάσκαρα!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς γίνεται η διακριτική καφέ μάσκαρα να κάνει όλη την διαφορά; Θα σου πούμε ότι δεν θα την κάνει μόνη της αλλά σε συνδυασμό με την μαύρη σου και η τεχνική είναι απλή.

 

Εφαρμογή:

Πέρνα μια ελαφριά στρώση μαύρης μάσκαρα σε όλες τις βλεφαρίδες. Έπειτα πέρνα λίγη καφέ από την μέση και προς τις άκρες των βλεφαρίδων και πριν στεγνώσει, πέρνα από πάνω μια ακόμα στρώση μαύρης μάσκαρα.

Η καφέ μάσκαρα θα δώσει όσο επιπλέον όγκο χρειάζεσαι διακριτικά, χωρίς να φαίνεται πως έβαλες υπερβολική μάσκαρα. Έπειτα η μαύρη θα τονίσει ακόμα περισσότερο το χρώμα και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα