Μην χασετε

Θάνος Σπανός: Ο πρώην παίκτης του MasterChef έκοψε τα μαλλιά του και τα χάρισε στα παιδιά με καρκίνο

Ο Θάνος Σπανός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του MasterChef. O 33χρονος σεφ ξεχώρισε στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, τόσο με τις μαγειρικές ικανότητές, όσο και με το παρουσιαστικό του, αφού είναι ένας γοητευτικός άντρας.

Advertisements

Μετά το τέλος του MasterChef, ο Θάνος συνεχίζει να ασχολείται με τις μεγάλες του αγάπες, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, κάνοντας σταθερά βήματα, με σκοπό να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, ενώ φροντίζει να ενημερώνει τους ανθρώπους που τον στήριξαν όταν ήταν στο μέσα στο παιχνίδι μέσω social media.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο ίδιος πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει look και, μετά από αρκετό καιρό, να κόψει τα μαλλιά του. Έτσι, επισκέφθηκε τον προσωπικό κομμωτή του Δημήτρη Μητροπέτρο και, αφού αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του, ανανέωσε την εξωτερική του εμφάνιση.

Ο Θάνος ανακοίνωσε στο Instagram την απόφασή του να κουρευτεί, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία. Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε, αποκάλυψε πώς θα δωρίσει τα μαλλιά του για καλό σκοπό. «Η μεγάλη ώρα ήρθε! #ready #for #haircut #donation #hair #for #good #big #time #masterchefgr», έγραψε χαρακτηριστικά.

Προς έκπληξη πολλών, ο Θάνος έκανε ένα buzz cut κούρεμα (αλλιώς γνωστό ως κούρεμα με την ψιλή) και έγινε αγνώριστος. Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, παρουσίασε στους followers του το τελικό αποτέλεσμα. Φανερά ενθουσιασμένος, λοιπόν, πόζαρε στον φακό, με τον κομμωτή του να κρατά στα χέρια ένα μέρος από τις τρίχες που αποχωρίστηκε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα