Μην χασετε

Θάλεια Mατίκα: Όταν δεις το παιδί σου να «λυγίζει», «λυγίζεις» και εσύ

Μπορεί για αρκετά χρόνια να έμεινε εκτός τηλεόρασης και να είχε αφοσιωθεί στο θέατρο και την οικογένειά της, η Θάλεια Ματίκα, όμως, έχει επιστρέψει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love It και μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς που είναι πιο εντατικά λόγω κορονοϊού, την οικογένειά της, το ρόλο της στο σπίτι και τα παιδιά της!

Advertisements

«Σταμάτησα για 7 χρόνια την τηλεόραση και ασχολήθηκα μόνο με το θέατρο και με τα δυο παιδιά μου», είπε αρχικά η Θάλεια Ματίκα αποκαλύπτοντας ότι από επιλογή έμεινε εκτός τηλεόρασης, δεδομένου ότι η ενασχόληση με την τηλεόραση θα της στερούσε τον ποιοτικό χρόνο που θα ήθελε με τα παιδιά της.

Ωστόσο, τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά εκείνη επέστρεψε δυναμικά στα πολύωρα γυρίσματα: «Έχω τον Τάσο και πάρα πολλή βοήθεια από τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Είμαι καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι, αλλιώς δεν θα μπορούσα να ταξιδεύω στην Κύπρο για τα γυρίσματα», είπε και συμπλήρωσε: «Πάνω από όλα είναι οι σημαντικές συντροφικές σχέσεις στη ζωή μου και αυτές είναι ο σύζυγός μου, τα παιδιά μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου».

Για το ρόλο που έχει η ίδια στο σπίτι ανέφερε: «Είμαι η αυστηρή του σπιτιού. Νομίζω κάθε μαμά είναι αυστηρή γιατί ο μπαμπάς έχει πάντα τον άλλο ρόλο, τον ευχάριστο. Όσο μπορώ να είμαι αυστηρή. Όταν μεγαλώνεις με τα παιδιά σου δεν υπάρχουν κανόνες. Όταν δεις το παιδί σου να “λυγίζει”… “λυγίζεις” και εσύ».

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήμουν νέα όταν έκανα παιδιά. Δεν υπάρχουν κανόνες. Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου».

Τέλος, για τη σχέση με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2011, η Θάλεια Ματίκα ανέφερε: «Φροντίζω να έχω πάντα χρόνο για τον εαυτό μου και τον Τάσο. Αυτό είναι μια συμφωνία από το πρώτο μας παιδί. Θεωρώ ότι το ζευγάρι πρέπει να είναι ζευγάρι πάνω από όλα και παρά τις αντιξοότητες να παραμένει μαζί. Και αυτό μόνο ο ποιοτικός χρόνος μπορεί να το προσφέρει».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα