Μην χασετε

Ηighlights: 10 ιδέες για να διαλέξεις τις πιο ταιριαστές ανταύγειες για τα μαλλιά σου

Γιατί να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου όταν υπάρχουν κάποιες «στρατηγικές» λεπτομέρειες που μπορούν εύκολα να μεταμορφώσουν το στυλ σου; Όπως για παράδειγμα τα highlights που δεν είναι τίποτε άλλο από τις κλασσικές ανταύγειες, αλλά στην πιο φυσική εκδοχή τους.

Advertisements

Δες το στυλ των celebrities που ακολουθούν και υιοθέτησε το και εσύ, για να φωτίσεις το ήδη υπάρχον χρώμα του μαλλιού σου.

Πλούσιοι καραμελέ τόνοι

Στο Γουίμπλετον, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στην δούκισσα του Cambridge και στα φωτεινά highlights της , τα οποία μπλέκονται τόσο όμορφα με τα πιο σκούρο καστανό χρώμα της.

Κλασσικές ξανθές ανταύγειες

Τις βλέπουμε σπάνια με σταθερές αποχρώσεις του ξανθού. Η Reese Witherspoon φαίνεται πολύ όμορφη με τους ελαφρείς ξανθούς τόνους στα μαλλιά της.

“Ηλιοκαμμένα” highlights

Η Jessica Biel προστατεύει σαφώς την υπέροχη επιδερμίδα της από την καταστροφική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, οπότε υποθέτουμε ότι το έντονα ηλιοκαμμένο στυλ στα μαλλιά της προέρχεται από επαγγελματία και όχι από τον ήλιο.

Πλατινέ σημεία

Το πρόσωπο της Margot Robbie είναι όμορφα πλαισιωμένο από την ελαφρύτερη απόχρωση του ξανθού, προσελκύοντας την προσοχή στα μάτια της. Για να διατηρήσεις τις ξανθιές αποχρώσεις, δοκίμασε ένα ειδικό σαμπουάν για ξανθές ανταύγειες.

Έντονο κοντράστ

Παρόλο που οι ξανθές ανταύγειες βγαίνουν μέσα από τα μακριά μαλλιά της Sarah Jessica Parker, συγκεντρώνονται μπροστά και δίνουν φως στο πρόσωπό της.

Χρυσές ανταύγειες

Μια άφθονη ποσότητα από μελί highlights αναδεικνύει τη σκούρα καφέ βάση της Halle Berry και της δίνει ένα πραγματικό beach-babe look.

Tζίντζερ τόνοι

Αν και το strawberry blonde που έχει η Emma Stone της πάει άψογα, οι ελαφριές ξανθιές πινελιές που έχει προσθέσει, πραγματικά φωτίζουν το δέρμα της κάνοντάς το πολύ νεανικό.

Advertisements
Φωτισμένες άκρες

Η Chrissy Metz έχει διαλέξει τις καλύτερες αποχρώσεις από το μελαχρινό και το ξανθό που πιάνουν όλο το μήκος των μαλλιών της ενώ οι άκρες της έχουν ξανθά μελί highlights.

Σχεδόν Ombré μαλλιά

Ενώ η βάση της είναι σκούρα μόνο από την μέση και κάτω, τα καφέ μαλλιά της Olivia Munnφωτίζονται από highlights σε medium καφέ απόχρωση.

Ηighlights σε ξανθό μελί

Τα μαλλιά της Allison Janney γίνονται όλο και πιο ξανθά και αυτές οι μελί ανταύγειες δίνουν μια δύναμη στην ελαφρώς πιο σκούρα βάση της.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα