Μην χασετε

Η Paris Hilton συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα! «Θα μπορούσα να μείνω για πάντα στην Μύκονο!»

Η Paris Hilton συνεχίζει να απολαμβάνει χλιδάτες διακοπές στο αγαπημένο της ελληνικό νησί, την Μύκονο! Η «χρυσή» κληρονόμος βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο νησί των Ανέμων, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Chris Zylka, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν τον προσεχή χειμώνα. Η Paris δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της «άτακτο» εαυτό, έχει σταματήσει τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, δεν είναι πλέον party animal και απολαμβάνει την ηρεμία και την γαλήνη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Κατά την παραμονή της στο κοσμοπολίτικο νησί, η Paris Hilton φωτογραφήθηκε και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στον Φρίξο Δρακοντίδη και μίλησε… φυσικά για την Μύκονο!

Πώς νιώθεις κάθε φορά που βρίσκεσαι στην Ελλάδα;

Advertisements

Αγαπώ την Ελλάδα, έρχομαι εδώ από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Είναι απίστευτο μέρος, ειδικά η Μύκονος. Η ενέργεια του νησιού είναι τόσο όμορφη. Κοίταξε γύρω σου. Πού αλλού στον κόσμο θα δεις κάτι τόσο εντυπωσιακό; Η αρχιτεκτονική, τα πάντα έχουν αυτό το πολύ όμορφο vibe. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί αυτές είναι οι πρώτες μου διακοπές μετά από πολύ καιρό. Δουλεύω πολύ και βρίσκομαι συνεχώς σε ένα αεροπλάνο. Ενώ ταξιδεύω σε πολλές χώρες, ουσιαστικά αυτή είναι η πρώτη φορά που ταξίδεψα κάπου όχι για δουλειά αλλά για διακοπές και είναι τέλεια.

Να υποθέσω ότι η Μύκονος είναι το αγαπημένο σου μέρος στην Ελλάδα;

Πάντα ήταν και τώρα συγκεκριμένα είναι το μέρος όπου βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Λατρεύω να κολυμπάω, να κάνω scuba diving και βόλτες με “γουρούνες”, να κυκλοφορώ στα σοκάκια της Χώρας. Λατρεύω επίσης το ελληνικό φαγητό, το οποίο είναι πεντανόστιμο. Μου αρέσει που κάθε φορά που έρχομαι εδώ, έρχονται και οι φίλοι μου από Νέα Υόρκη, L.A., Μόσχα, Ντουμπάι – όλοι έρχονται εδώ κάθε καλοκαίρι και είναι σαν reunion φίλων.

Πες μου τρεις λέξεις για την Ελλάδα.

Advertisements

Τρεις λέξεις: Παράδεισος. Κέφι. Πανέμορφος πολιτισμός. Βασικά, γνώρισα τον Δήμαρχο της Ελλάδας (εννοεί τον Δήμαρχο της Μυκόνου) πριν από δύο βράδια στο πάρτι του φίλου μου Μπρόνσον βαν Βάικ. Ήταν ένα απίστευτο πάρτι!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα