Μην χασετε

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Η επανασύνδεση με τον Brad Pitt φαντάζει όλο και πιο κοντά.

Advertisements

Μπορεί πριν λίγες μέρες να θαυμάζαμε το υπέροχο σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux στην California και το μόνο που απασχολούσε τα media να ήταν ο πανάκριβος καναπές της, ποιος να φανταζόταν όμως ότι πίσω από την πόρτα αυτού του σπιτιού ετοιμαζόταν το… διαζύγιο.

Η είδηση του χωρισμού της διάσημης Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού από τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της ανακοινώθηκε μόλις πριν από λίγο, μέσα από ένα επίσημο statement του ζευγαριού προς τα media.

“Κανονικά θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς να το μάθει κανείς, γνωρίζοντας όμως ότι η βιομηχανία των media δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να κάνει εικασίες, θελήσαμε να επικοινωνήσουμε την αλήθεια απευθείας. Οτιδήποτε άλλο ειπωθεί σχετικά με εμάς, το οποίο δεν θα έχει διαρρεύσει από εμάς, πρόκειται για επιστημονική φαντασία. Πάνω από όλα, θέλουμε να διατηρήσουμε τον σεβασμό και τη βαθιά αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον”.

Η Jennifer και ο Justin γνωρίστηκαν το 2011, ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και μετρούν μόνο δύο χρόνια ως παντρεμένοι. Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, οι θεωρίες περί επανασύνδεσης με τον επίσης προσφάτως χωρισμένο Brad Pitt έχουν ήδη πάρει φωτιά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα