Μην χασετε

Η Blake Lively εξομολογείτε: «Με μαγνητοσκοπούσε, ήταν πολύ τρομακτικό»

Μετά τον πανικό που δημιουργήθηκε με τις αποκαλύψεις των celebrities για τις σ∈ξουαλικές παρενοχλήσεις που είχαν υποστεί από τον Harvey Weinstein, η Blake Lively θέλησε να μοιραστεί μία δική της εμπειρία, δημόσια.

Advertisements

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από makeup artist ενώ συνεργάζονταν σε ένα project.

Η 30χρονη καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Los Angeles Times και μεταξύ άλλων είπε:«Έλεγε ανάρμοστα πράγματα και επέμενε να μου βάλει κραγιόν στα χείλη με το δάχτυλό του», εξήγησε και πρόσθεσε: «Κοιμόμουν μία νύχτα στο σετ, ξύπνησα και διαπίστωσα ότι με μαγνητοσκοπούσε. Φορούσα τα ρούχα μου, αλλά όλο ήταν πολύ ηδονοβλ∈πτικό και συνάμα τρομακτικό».

Η Blake Lively μετά το συμβάν μίλησε στους παραγωγούς για την παρενόχληση που δέχτηκε αλλά δεν συνέβη τίποτα.

«Μετά από τρεις μήνες παραπόνων, με κάλεσαν στο τροχόσπιτό μου και μου είπαν: “Πρέπει να μιλήσουμε”, σκέφτηκα, επιτέλους θα κάνουν κάτι μ αυτόν τον άντρα που με αγγίζει όλη την ημέρα», αλλά σύμφωνα με τη Lively δεν έγινε αυτό που περίμενε.

«Ο σκύλος σου έκανε ακαθαρσίες πίσω από την τουαλέτα στο καμαρίνι σου και η καθαρίστρια χρειάστηκε να μαζέψει. Αυτό είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί», εξήγησε η διάσημη ηθοποιός.

govastileto.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα