Μην χασετε

«Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι’ αυτόν»: Οι αιχμηρές αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη και του Τάσου Τεργιάκη

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτηση της τονίζει πως ο δρόμος προς την κοινωνική εξυγίανση είναι ακόμη μακρύς αφήνοντας αιχμές για παλαιότερη συνεργασία της.

Advertisements

 

Ο Τάσος Τεργιάκης, καλός φίλος και πρώην συνεργάτης στην “Ώρα για Μελέτη”, μάλιστα αναδημοσίευσε το μήνυμα της και εξέφρασε τη στήριξη του.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο παρελθόν στην πρωινή εκπομπή του Alpha “Ώρα για Μελέτη” από τον Alpha και φαίνεται πως υποστήριξαν ο ένας τον άλλον στην κόντρα που ξέσπασε.

 

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν και οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας και οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι ΜΠΟΥΛΕΡ”. Ο Τάσος Τεργιάκης αναδημοσίευσε τη δήλωση και απάντησε, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει: “Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι’ αυτόν… Μην ανησυχείς”.

Στη συνέχεια αναδημοσίευσε την ανάρτηση του “metoo – Greece” αναφορικά με την σύσταση νέου σώματος επιθεώρησης εργασίας, σημείωσε: “Βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού κι όχι μόνο, στο χώρο εργασίας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπούλερ αλλα κ το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως νταλκά τον μπούλερ αντιμετωπίζουν σαν νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε κι επειδή δεν μάσησε στα ” Έλα, αφού το ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή””

 

Advertisements

 

Από thecaller.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα