Μην χασετε

Η Φουρέιρα ξεκαθαρίζει: «Αυτά που γράφονται για τον χωρισμό μου με τον Μποτία, είναι ψέματα»

Και ενώ οι οντισιόν για το νέο πρότζεκτ του Open tv, το La Banda, έχει ξεκινήσει και η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της, απαντά για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Αλμπέρτο Μποτία.

Advertisements

Και η απάντησή της βάζει πολλά πράγματα στη θέση τους. «Αυτά που γράφονται για τον χωρισμό μου με τον Μποτία, είναι ψέματα» είπε η εκρηκτική καλλιτέχνις για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τονίζοντας πως: «Είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο συναισθηματικά και επαγγελματικά». Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα” η τραγουδίστρια έδειξε να είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή.

 

Στη διάψευση της φήμης περί χωρισμού του ζευγαριού αναφέρεται και δημοσίευμα της Realnews που τονίζει μεταξύ άλλων πως το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο φόρτος εργασίας τους, είναι τόσο έντονος αυτή την περίοδο που δεν τους επιτρέπει να έχουν όσο χρόνο θα ήθελαν για να απολαμβάνουν τον έρωτά τους. «Από το καλοκαίρι βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα. Εκεί που είχαν βάλει τη ζωή τους σε μια ροή, η μεταγραφή του Αλμπέρτο στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας πρόσθεσε έναν σοβαρό χιλιομετρικό παράγοντα στο πρόγραμμά τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό μετά την επιτυχία της στη Eurovision, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο πώς οι δυο τους θα μπορούν να συντονιστούν και να συναντηθούν», εξηγεί άνθρωπος από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο Μποτία έφυγε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε τις συναυλίες στο εξωτερικό, και οι δύο πραγματοποιούν με κάθε ευκαιρία ταξίδια-αστραπή προκειμένου να βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλον. Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας της τραγουδίστριας, η οποία είχε πολλές συναυλίες στην Ισπανία, ο αγαπημένος της ταξίδεψε αρκετές φορές στην πατρίδα του για να τη συναντήσει και να τη στηρίξει, προσπαθώντας πάντα να είναι διακριτικός και όσο το δυνατό λιγότερο αντιληπτός από τους φωτογράφους. Διεθνές τουρ Και η νέα χειμερινή περιοδεία της Ελένη Φουρέιρα, όμως, είχε προγραμματισμένες πολλές συναυλίες στην Ισπανία, με πιο πρόσφατη την εμφάνισή της στη Μαδρίτη πριν από λίγες ημέρες.

 

Εκεί οι θαυμαστές της την υποδέχτηκαν με πολλή χαρά στα Los40 Music Awards όπου αποθεώθηκε τραγουδώντας το «Fuego», ενώ το νέο διεθνές hit με τίτλο «Tόmame», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records και στον υπόλοιπο κόσμο σε συνεργασία με τη Sony Music, συνεχίζει την ανοδική του πορεία εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Λίγο πριν από τις εμφανίσεις της στο Τελ Αβίβ, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητή, η Ελένη θα δώσει στις 21 Νοεμβρίου μια συναυλία στο Αμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γειτονική χώρα με τη Σαουδική Αραβία στην οποία αγωνίζεται ο αγαπημένος της.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα