Μην χασετε

Η Φαίη Σκορδά σας δείχνει πώς να φορέσετε ένα print από την κορφή ως τα νύχια

Το λεοπάρ είναι το print της σεζόν και αν δεν ξέρετε πώς να το βάλετε, η παρουσιάστρια σας δείχνει τον τρόπο.

Advertisements

Η Φαίη Σκορδά είναι σίγουρα μία από τις καλοντυμένες Ελληνίδες που από τη μία επαναπροσδιορίζει τον όρο “mum style” και από την άλλη κάθε look της είναι ένα happening που πολλές γυναίκες θέλουν να αντιγράψουν.

Χθες η παρουσιάστρια του Πρω1νού ανέβασε στο instagram της ένα total animal print look με λεοπάρ φόρεμα και ασορτί γόβες και μας εντυπωσίασε, γιατί δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο ιδανική επιλογή για ένα total outfit με το ίδιο ακριβώς print. Το φόρεμα που επέλεξε ανήκει στο brand της BSB, ενώ οι γόβες είναι Mark Millan σε περίπτωση που αναρωτιέστε για τα κομμάτια που επέλεξε η ξανθιά καλλονή. Η παρουσιάστρια έδωσε τη δυνατότητα στις followers της να κερδίσουν τα λεοπάρ παπούτσια που φόρεσε, αλλά η συμβουλή μας σε όσες δεν κερδίσουν είναι να αποκτήσουν όλα τα κομμάτια όπως τα βλέπουν.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλή εβδομαδα? Κάντε like και mention 2 φιλες σας κ κερδίστε τις animal print γόβες @mark_milan_shoes που φοραω⭐️ @bsbofficial ? Για τους όρους κ τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπες στο www.faysbook.gr @faysbookgr ?: @mariadelakou ?: @vangeliszachos ?: @gogo_nikiforaki ✂: @dimitristratos #faysbook #lookoftheday #photooftheday #ootd #doitlikefay #fashion #instafashion #fayslook #fashionista #beauty #mensfashion #blondehairdontcare #blondehair #womanstyle #girly #fashion #style #styles #styleinspiration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα