Μην χασετε

Η τρυφερή ανάρτηση που έκανε η Αργυρώ Τσιοράνου για τα κλαμένα μάτια του Γιάννη Κοπιδάκη…

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε το βράδυ της Τετάρτης, η Αργυρώ Τσιοράνου για το Γιάννη Κοπιδάκη, έπειτα από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Power of Love, καθώς το ζευγάρι έχει τραβήξει ομολογουμένως πάνω του όλα τα βλέμματα.

Advertisements

 

Πριν από μερικά επεισόδια, ο Γιάννης παραδέχθηκε στους συμπαίκτες του αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό το ένοχο μυστικό του, ότι δηλαδή υπήρξαν ζευγάρι με την Αργυρώ πριν μπουν στο παιχνίδι, όμως είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν την έναρξη του Power of Love.

 

Η Αργυρώ, παρεμβαίνοντας μέσω skype στην εκπομπή, καθώς μία εβδομάδα πριν είχε αποχωρήσει από το σπίτι, απολογήθηκε κι εκείνη, ζητώντας επίσης από την πλευρά της συγγνώμη για την απόκρυψη της αλήθειας.

Ανεβάζοντας λοιπόν στα social media ένα στιγμιότυπο του Γιάννη από το παιχνίδι, όπου εκείνος έκλαιγε μέσα στο κόκκινο δωμάτιο και μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, θέλησε να εκφράσει τα πραγματικά της αισθήματα για εκείνον.

Στη λεζάντα έγραψε: «Όταν τα μάτια σου κλαίνε ένα κομμάτι μου πεθαίνει, με έχεις κάνει να τρελαίνομαι με την αγάπη σου…»

 

Δείτε την ανάρτησή της:

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα