Μην χασετε

Η τέχνη της μετατροπής νήματος σε 13 υπέροχα DIY διακοσμητικά αντικείμενα

Δεν ήξερα τίποτα για την τέχνη νήματος σε υπέροχα DIY διακοσμητικά αντικείμενα. Αλλά έχουμε ανακαλύψει ότι είναι μια τεχνική με την οποία μπορούμε να μετατρέψουμε το νήμα σε θαυμάσια διακοσμητικά αντικείμενα. Προφανώς σήμερα σταματήσαμε στα πιο απλά από αυτά.

Advertisements

Πριν να μάθουμε πώς να φτιάχνουμε διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας νήμα, πρέπει να γνωρίζουμε τι αξεσουάρ χρειαζόμαστε. Πρώτα απ ‘όλα, χρειαζόμαστε ένα σφυράκι. Χρειαζόμαστε ακόμα ένα κομμάτι κόντρα πλακέ ή ξύλο. Κάποια καρφιά και, τέλος, ένα σκίτσο που σχεδιάστηκε σε ένα κομμάτι χαρτί.

Εκτός από το γεγονός ότι μπορούμε να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο με έναν δημιουργικό τρόπο, η τέχνη νήματος μας δίνει επίσης την ευκαιρία να κάνουμε θεαματική αισθητική διακόσμηση. Αλλά η τέχνη αυτή σημαίνει επίσης δεξιότητα και δημιουργικότητα. Κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε.

Όπως κάθε δημιουργικό έργο, έτσι και αυτό έχει την πολυπλοκότητά του. Αλλά στην περίπτωση των στολιδιών στις σημερινές εικόνες, δεν μπορούμε να μιλάμε για περίπλοκο τρόπο εργασίας, αλλά για κάτι απλό, επειδή το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τυλίγουμε τα νήματα γύρω από τα καρφωμένα καρφιά σε μια ξύλινη βάση ώστε να διαμορφώσουμε ένα στολίδι όπως για παράδειγμα του του βάζου.

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα