Μην χασετε

Η Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 14 Μαρτίου: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο σου

Η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο ζώδιο των Ιχθύων όπου βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση για εκείνη -σε θέση έξαρσης- θα συναντήσει τον Ποσειδώνα που βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στους Ιχθύς, που είναι το βασίλειο του! Η συνάντηση Αφροδίτης/Ποσειδώνα κάνει έκδηλη την ανάγκη να στραφούμε σε αυτά που νιώθουμε καθώς δεν θα είναι εύκολο να προσπεράσουμε τα συναισθήματά μας και αυτά που μας λέει η καρδιά μας, ιδιαίτερα για αυτές τις ημέρες.

Advertisements

 

Η Σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς 14 Μαρτίου 2021.

Στη θετική της έκφραση αυτή η όψη μπορεί να είναι πολύ βοηθητική ώστε να εκφραστούν συναισθήματα τα οποία μπορούν να φέρουν πιο κοντά ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε αισθηματικό είτε ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ενσυναίσθηση θα παίξει το δικό της ξεχωριστό ρόλο στα ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και θα παρατηρήσουμε πως και εμείς αλλά και οι άλλοι θα κινούμαστε περισσότερο με βάση αυτά που νιώθουμε και όχι τόσο με βάση τα δεδομένα που έχουμε.

 

Στην αρνητική της έκφραση αυτή η συνάντηση μπορεί να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες από ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να συμβιβαστούμε με οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Το παραπάνω σενάριο θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς μπορεί να υπάρξουν λανθασμένες εντυπώσεις αλλά και υψηλές προσδοκίες εκατέρωθεν.

 

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς;

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά που ανήκουν στο Μεταβλητό Σταυρό (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Επίσης και όλοι όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 18η έως και την 21η μοίρα.

Πως επηρεάζει τα ζώδια η Σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να σε γυρίσει πίσω σε ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος και φαίνεται πως αυτό θα είναι αρκετά έντονο ώστε να επηρεάσει και τα συναισθήματα αλλά και τη διάθεσή σου. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες μπορεί να ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα, τα οποία όμως δεν θα σε βοηθήσουν να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που έχετε απομακρυνθεί, για αυτό ίσως χρειαστεί να κρατήσεις στάση αναμονής.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να έρθεις ουσιαστικά κοντά με πρόσωπα που σε ενώνουν κοινές ιδέες, κοινές σκέψεις και κοινοί στόχοι. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες θα νιώθεις πολύ καλύτερα ανάμεσα σε ομοϊδεάτες σου, για αυτό και θα επικεντρωθείς στην επικοινωνία με τέτοια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να αρχίσει να δημιουργείται δειλά-δειλά ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεστε μέσα σε μία κοινή ομάδα ανθρώπων.

 

Advertisements

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα. Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες σε μία επαγγελματική υπόθεση ή λάθος εκτίμηση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο και να προτιμήσεις να διαφυλάξεις αυτά που ήδη έχεις κερδίσει στη δουλειά. Αυτές τις ημέρες μπορεί να παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες όμως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή καθώς «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βάλει στη διαδικασία να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που ξέρεις πως «μιλάτε την ίδια γλώσσα», που σε καταλαβαίνει αμέσως και καταλαβαίνει τα συναισθήματά σου χωρίς να χρειαστεί να τα εξηγήσεις. Ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με κάποιον που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον είναι ένα πιθανό σενάριο των επόμενων ημερών. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς φαίνεται πως θα έχεις υψηλές προσδοκίες από μια γνωριμία που δεν έχει προλάβει ακόμα να δημιουργήσει αισθηματικά εχέγγυα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με οφειλές του παρελθόντος, καθώς και κάποιες οικονομικές υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η τόσο στενή σχέση αυτών των δύο δεν προσφέρεται για «να ξεκαθαρίσει το τοπίο», για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις εκτιμήσεις που κάνεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το ρίσκο καθώς και οτιδήποτε θα μπορούσε να ανοίξει μία τρύπα εξόδων στο ταμείο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και οι δύο μαζί θα επηρεάσουν αρκετά τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και βλέπεις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις λανθασμένα ή μπερδεμένα μηνύματα από ένα πρόσωπο που σχετίζεσαι μαζί του είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν τουλάχιστον αυτές τις ημέρες να αποφύγεις να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για κάποιον! Κράτησε τις επιφυλάξεις σου για οποιαδήποτε νέα γνωριμία και περίμενε το χρόνο να δείξει που πηγαίνει. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η σύνοδος Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις! Πολύ πιθανόν με αυτό το πρόσωπο να έχεις μία εργασιακή σχέση ή να βλέπεις σχεδόν καθημερινά, όμως αυτές τις ημέρες μία συζήτηση θα σας φέρει πολύ κοντά και φαίνεται πως μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να είναι αρκετά έντονα, όμως δεν αποκλείεται να είναι παρορμητικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή συνάντηση θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Τα συναισθήματα που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες θα είναι έντονα και φαίνεται πως μπορεί να αλλάξουν την εξέλιξη μιας γνωριμίας. Ένας νέος eρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως εκτός από την καρδιά χρειάζεται να ακούς και τη λογική, μιας και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και υποσχέσεις!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η συνάντηση Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου λείπει ή σε κάποια συναισθήματα τα οποία μέχρι τώρα επέμενες να αγνοείς επιδεικτικά! Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για να επικοινωνήσεις με κάποιον που είχες απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Πριν πάρεις μία τέτοια απόφαση θα πρέπει να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν μεταξύ σας και να αποφύγεις μία παρορμητική ενέργεια, μιας και η αυτή η όψη δεν είναι βοηθητική για να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα σε βάλει στη διαδικασία να προσπαθήσεις προκειμένου να ανοίξεις ένα δίαυλο επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και κρατά το ενδιαφέρον σου. Τα συναισθήματα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο και στις κινήσεις που θα κάνεις αλλά και στις συζητήσεις που θα έχεις τις επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες κινήσεις από την «άλλη πλευρά» οι οποίες θα σε μπερδέψουν, για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι, μέχρι να περάσει η επιρροή αυτής της όψης και να αρχίσει να ξεκαθαρίζει μία αισθηματική υπόθεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή ακριβώς η συνάντηση μπορεί να δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες σε μία αισθηματική ή οικονομική υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι εύκολο να ξεκαθαριστούν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να είχαν φέρει «θολά» μηνύματα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα θα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις μία συμφωνία οικονομικής φύσεως αυτές τις ημέρες, μιας και φαίνεται πως οι όροι της δεν θα είναι τόσο ξεκάθαροι.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου η συνάντηση Αφροδίτης/Ποσειδώνα θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 14/3 στο δικό σου ζώδιο και θα επηρεάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματά σου, αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτή η όψη θα φέρει στο προσκήνιο αισθηματικά ζητήματα και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει και νέα συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στον περίγυρό σου! Λόγω των έντονων συναισθημάτων είναι πολύ πιθανόν να παρασυρθείς σε παρορμητικές κινήσεις -κάτι το οποίο θα πρέπει να αποφύγεις- προκειμένου να μην επηρεάσει αρνητικά μία σχέση που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα