Μην χασετε

Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Ηλία Γκότση

Οι φήμες θέλουν την Σόφη Πασχάλη και τον Ηλία Γκότση να είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες.

 

Ο νικητής του δεύτερου Survivor Ηλίας Γκότσης και η παίκτρια του πρώτου κύκλου του reality επιβίωσης Σόφη Πασχάλη αποφάσισαν να συνεργαστούν τηλεοπτικά και να γυρίσουν μια ταξιδιωτική εκπομπή. Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day στον Alpha, φαίνεται πως ο Ηλίας και η Σόφη, παρά τη διαφορά ηλικίας τους, ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι…

 

Advertisements

«Είναι δύο παιδιά που κάνουν παρέα. Κάνουν και κάνουμε παρέα. Για να ξεκινήσεις να κάνεις έναν πιλότο μιας εκπομπής, δεν πρέπει με τον άνθρωπο που θα ξεκινήσεις να είσαι κοντά; Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί κάτι τέτοιο. Είναι και οι δύο ελεύθεροι και ωραία παιδιά. Έχουν και κοινά ενδιαφέροντα», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που παρόλο που ξέρει την αλήθεια… δεν την αποκάλυψε στους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Τι είπε όμως η ίδια η Σόφη Πασχάλη στην Φωτεινή Πετρογιάννη; Οι δυο τους έκαναν ένα γύρισμα στο Καρουζέλ και η δημοσιογράφος δεν έχασε την ευκαιρία να τη ρωτήσει για αυτό τον φημολογούμενο έρωτα. «Με τον Ηλία Γκότση αν είμαστε ζευγάρι… Τι θα σκεφτείς τώρα εσύ στα bubbles… Εγώ θα σου πω όχι, εσύ δεν ξέρω τι θα πεις.»

«Όχι, όχι; Ή όχι για την τιμή των όπλων;» επέμεινε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

 

Advertisements

«Θα σου πω ότι είναι μια πολύ όμορφη σχέση σε εξέλιξη. Σου αρέσει αυτό;», είπε η Σόφη Πασχάλη και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα