Μην χασετε

Η συμβουλή του Σάκη Τανιμανίδη στους υποψήφιους των Παννεληνίων και η απίστευτη απάντηση που έλαβε

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε δώσεις τις ευχές του στους υποψήφιους των Πανελληνίων δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο παρουσιαστής, μέσα από το βίντεο, θέλησε να τονίσει τη σημασία της σωστής παιδείας, αλλά και το πώς οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν καθορίζουν πάντοτε το μέλλον αλλά τα επαγγέλματα των ανθρώπων.

 

Στη λεζάντα μάλιστα έγραψε:«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!! Ενα βιντεακι με τη συμβουλη που θα εδινα στον 17χρονο εαυτο μου οταν εδινα εγω πανελληνιες πριν….πολλα χρονια! (Κανε tag καποιον που δινει πανελληνιες για να του ευχηθουμε μαζι καλη επιτυχια!) Bottom line: Ζειτε στην εποχη με τις απεριοριστες δυνατοτητες και επιλογες, οπου ολος ο πλανητης ειναι μια αγορα, οπου μπορειτε να συνδεθειτε με δισεκατομμυρια ανθρωπους ανα πασα στιγμη, στην εποχη οπου δημιουργουνται νεα επαγγελματα απο το 0, ακομα και νεοι κλαδοι, σχεδον καθημερινα!! Μην περιοριζετε λοιπον το μυαλο σας και τις δυνατοτητες σας στις πανελληνιες, δεν ειναι ζητημα ζωης και θανατου! Πηγαινετε στις εξετασεις, be cool, γραψτε αυτα που μαθατε ολη την χρονια…και θα ΣΚΙΣΕΤΕ!!! Καλη επιτυχια! ».

Λίγες ώρες αργότερα έλαβε μια απάντηση την οποία και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα