Μην χασετε

Η στάση ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό για την προσωπικότητά σας

Μήπως βάζετε τα χέρια κάτω απ’ το μαξιλάρι;

Είτε σας αρέσει να κοιμάστε μόνες, είτε με παρέα, είτε να κάθεστε στο κρεβάτι στο πλάι, ανάσκελα ή μπρούμυτα, η στάση ύπνου σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα σας. Περνάμε σχεδόν το ένα τρίτο της ζωής μας να κοιμόμαστε, σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Handbook of Clinical Neurology, κι έτσι βγάζει νόημα πως ο τρόπος που κοιμάστε μπορεί να αποκαλύψει σημαντικά χαρακτηριστικά σας.

Δείτε παρακάτω τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας η στάση ύπνου σας:

Aυτοί που κοιμούνται στο πλάι είναι ξένοιαστοι και ανοιχτόμυαλοι

Advertisements

Αν, όμως, κοιμάστε με τα χέρια σας τεντωμένα προς τα έξω, μπορεί να είστε καχύποπτοι και κυνικοί.

Αυτοί που κοιμούνται από την αριστερή πλευρά τους είναι πιο δημιοργικοί

Απ’ ότι φαίνεται, το να κοιμάστε από την αριστερή ή την δεξιά πλευρά σας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σύμφωνα με μία έρενα του Sealy, οι άνθρωποι που τους αρέσει να κοιμούνται από την αριστερή τους πλευρά είναι πιο πιθανό να δουλεύουν στο marketing ή στη διαφήμιση και να έχουν υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης.

Αυτοί που κοιμούνται στην δεξιά τους πλευρά είναι πιο πιθανό να καπνίζουν

Advertisements

Η έρευνα του Sealy αποκάλυψε επίσης πως αυτοί που κοιμούνται από τη δεξιά τους πλευρά είναι πιο πιθανό να είναι βαριοί καπνιστές και να καταναλώνουν περισσότερη καφεϊνη από τους υπόλοιπους. Επίσης, τείνουν να δουλεύουν στις μεταφορές και σε μεταποιητικές βιομηχανίες, σύμφωνα με την έρευνα.

Αυτοί που κοιμούνται σε εμβρυακή στάση αναζητούν κουράγιο

Το να ξαπλώνετε σε εμβρυακή στάση σαν ένα νεογέννητο μωρό, δείχνει πως προσπαθείτε να δώσετε κουράγιο στο τέλος της ημέρας. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα μαλακό εσωτερικό που καμουφλάρεται από ένα σκληρό εξωτερικό, ντροπαλό αλλά ζεστό, ευσυνείδητο, οργανωμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει την ημέρα.

Αυτοί που κοιμούνται με τα μαξιλάρια κάτω απ’ το μαξιλάρι έχουν πολύ άγχος

Αν αυτή είναι η αγαπημένη σας στάση ύπνου τότε πιθανότατα είστε πολύ εξωστρεφής και ορμητική, αλλά έχετε άγχος και νιώθετε ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Advertisements

Αυτοί που κοιμούνται ανάσκελα έχουν πολλές προσδοκίες

Αν κοιμάστε ανάσκελα με τα χέρια στο πλάι, σημαίνει πως έχετε μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό σας και τους άλλους. Επιπλέον, έχετε πολλές πιθανότητες να ροχαλίζετε.

Αυτοί που κοιμούνται σε στάση “αστερία” είναι πολύ καλοί φίλοι

Αν κοιμάστε ανάσκελα με τα χέρια πάνω απ’ το κεφάλι σας και γύρω απ’ το μαξιλάρι, προτιμάτε να μην είστε στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ είστε καλή ακροάτρια και αυτό σας κάνει πολύ εμπιστεύσιμη, σύμφωνα με το BBC.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα