Μην χασετε

Η Σία Κοσιώνη στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αγκαλιά με τον γιο της

Ο μικρούλης είναι 14 μηνών

 

Στις 9 Οκτωβρίου του 2017, η Σία Κοσιώνη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που ολοκλήρωσε την ευτυχία της. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ απολαμβάνει στο έπακρον τη μητρότητα περνώντας όσο περισσότερες ώρες μπορεί μαζί με τον γιο της.

Φέτος, θα περάσουν τα δεύτερα τους Χριστούγεννα μαζί και ανυπομονούν να έρθουν οι γιορτινές μέρες. Έτσι, λοιπόν, η Σία Κοσιώνη πριν λίγες ημέρες στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι και έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Advertisements

Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να έχει στην αγκαλιά τον γιο της. Εκείνος κρατά ένα στολίδι σε σχήμα αυτοκινήτου και η μαμά του προσπαθεί να τον βοηθήσει να το τοποθετήσει στο κλαδί. «Το πρώτο στολίδι τοποθετήθηκε και ήταν… αγορίστικο.Και του χρόνου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

 

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το πρώτο στολίδι τοποθετήθηκε και ήταν… αγορίστικο! Και του χρόνου! #christmastree #christmas #christmasmood #itschristmastime #babyboy #boys #happy #happytogether

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα