Μην χασετε

Η νέα φωτογραφία της JLo στο Instagram είναι η απόδειξη πως την έχει πατήσει για τα καλά

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις γυναίκες που κάθε άντρας θα ήθελε να έχει δίπλα του. Μπορεί να μην έχει αναλογίες μοντέλου, το κορμί της όμως και γενικά όλα της τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά για να βάλουν φωτιά σε κάθε ανδρικό μυαλό και να το κάνουν να τρελαθεί τελείως. Τελευταίο «θύμα» της εδώ και σχεδόν ένα χρόνο ο σύντροφος της Alex Rodriguez με τον οποίο και δηλώνει φουλ ερωτευμένη.

Βέβαια και να μην το δήλωνε η ίδια όλες της οι κινήσεις και οι φωτογραφίες μας μαρτυρούν καθημερινά πως ο Alex είναι αυτό που πάντα έψαχνε να βρει. Φαίνεται πως την έχει πατήσει για τα καλά μαζί του και απόδειξη αποτελεί η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της πριν από μερικές ώρες.

Στην εν λόγω φωτογραφία –στιγμιότυπο από κάποια προπόνηση προφανώς μιας και οι δύο φορούν αθλητικά ρούχα- η JLo αγκαλιάζει από τη μέση τον καλό της Alex Rodriguez, τον κοιτάζει στα μάτια και χαμογελάει μαζί του. «Ελπίζω η μέρα σου να είναι όλο χαμόγελα σήμερα. Κάνεις την καρδιά και την ψυχή μου να χαμογελάει και σ’αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της και ομολογουμένως είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε τόσο εκδηλωτική και χαρούμενη.

I hope you are all smiling big today!!! You make my heart and soul smile and I ❤️you @arod #missingthis #love #happiness #secondact

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Advertisements

Είναι στα καλύτερα της και γι’ αυτό χαιρόμαστε πολύ. Ελπίζουμε σύντομα να ακούσουμε περισσότερα ευχάριστα από αυτό το πανέμορφο ζευγάρι.

queen.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα