Μην χασετε

Η Μαριέττα Χρουσαλά, με μικροσκοπικό μπικίνι, μας δείχνει το γραμμωμένο σώμα της

Εχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που το κορίτσι από το Ριζάρι της Έδεσσας, με τα πράσινα μάτια και τις εντυπωσιακές αναλογίες στέφθηκε Σταρ Ελλάς.

Advertisements

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν στο τρίτο έτος των σπουδών της στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών όταν κέρδισε τον τίτλο της ωραιότερης Ελληνίδας. Ακολούθησε μια πορεία στα τηλεοπτικά πλατό και για κάποια χρόνια κρατούσε εκείνη το τιμόνι της παρουσίασης σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Όλα άλλαξαν όταν πήρε την απόφαση να δημιουργήσει την δική της οικογένεια με τον Λέοντα Πατίτσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της μόδας. Το τρίτο παιδί της ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2018 και η ίδια προστάτευσε με διακριτικό τρόπο την εγκυμοσύνη της από τα επίμονα φωτογραφικά φλας.

Οι αναλογίες της, μετά τον ερχομό τριών παιδιών στη ζωή της, δείχνουν να είναι πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Στα 35 της χρόνια, έχει χτίσει την οικογενειακή ζωή που ονειρευόταν, αλλά και ένα υπέροχο σώμα που εντυπωσιάζει. Ολα αυτά τα χρόνια, η Μαριέττα Χρουσαλά δεν είχε αυξομειώσεις στο βάρος της και αυτό είναι αποτέλεσμα του υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί.

Το σώμα της δεν μπορεί παρά να την ανταμείβει για την φροντίδα που του δείχνει. Μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει το σώμα της σήμερα: φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι ποζάρει στην παραλία. «Καλοκαίρι στην πόλη» ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας της και τα likes έπεσαν «βροχή»… μες τον καύσωνα!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα