Μην χασετε

«Η Μακρυπούλια και ο Καπουτζίδης δεν έχουν ταλέντο και είναι αδιάφοροι» Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Σκληρά λόγια για τους δύο ηθοποιούς και παρουσιαστές!

Ο Νίκος Ζερβός μίλησε με σκληρά λόγια για δυο πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που τα ονόματα τους έχουν συνδυαστεί με επιτυχίες. Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ο σκηνοθέτης δήλωσε πως η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι υπερτιμημένοι και αδιάφοροι για τον ίδιο, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για την επιλογή της Ζέτας Μακρυπούλια από τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του Ρουκ Ζουκ, αντί της Μαίρης Μηλιαρέση.

«Το Ρουκ Ζουκ έχω πει και στο Facebook τη γνώμη μου. Το λάνσαρε κάποτε η Μαίρη Μηλιαρέση. Θα προτιμούσα να το δω με την ίδια. Δεν καταλαβαίνω την αλλαγή. Ως τι μπαίνει η Μακρυπούλια, με τις εντολές φυσικά κάποιου υπευθύνου, ως καλύτερη; Δεν είναι. Ως πιο ζωντανή; Δεν είναι. Και δεν κατάλαβα, το θεωρώ λίγο ανήθικο, γιατί φεύγεις από μια γυναίκα που το κάνει τόσο καλά; Όσο για τη Μακρυπούλια, δεν έχω τίποτα προσωπικό, αλλά δε με ενδιαφέρει καθόλου. Μου είναι ψυχρά αδιάφορη και κυρίως όταν κάνει κινηματογράφο δε με ενδιαφέρει, είναι κακή ηθοποιός. Δεν προσθέτει τίποτα, αφαιρεί. Ξέρω ότι στα κανάλια σκίζονται ποιος θα την πάρει γιατί πουλάει πολύ. Έχουν διαψευστεί μερικές ταινίες που την έβαλαν, οι οποίες ταινίες πάτωσαν.»

«Δύο που δεν θα έπαιρνα σε ταινία, είναι η Μακρυπούλια και ο Καπουτζίδης. Μου είναι φανερά αδιάφοροι, παγερά αδιάφοροι και βρίσκω ότι δεν έχουν ταλέντο. Αυτά τα δύο πρόσωπα που ανέφερα είναι υπερεκτιμημένα μέχρι βλακείας. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Ο δε Καπουτζίδης έχει παίξει σε κάτι παιχνίδια τι είναι αυτά, τα αστεία του είναι κρύα» ανέφερε ο Νίκος Ζερβός.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα