Μην χασετε

Η Μαίρη Λίντα τραγούδησε στην πασχαλινή γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών και έκανε τους πάντες να δακρύσουν!

Με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο και πιο ευδιάθετη από ποτέ εμφανίστηκε η Μαίρη Λίντα στη γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών, όπου φιλοξενείται από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η μούσα του Μανώλη Χιώτη έκανε τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και τους υπαλλήλους να δακρύσουν με τις υπέροχες ερμηνείες της, στην πασχαλινή γιορτή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία που προέδρου του ιδρύματος, Ζώη Κολιού.

Ο επιστήθιος φίλος της Μαίρης Λίντα και αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης, και μαζί με αυτόν η Ελένη Ροδά, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος,  η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γεράσιμος Λιγνός, η Ελένη Φιλίνη και ο Στέλιος Τζανετάκης στο μπουζούκι βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν με τους τρόφιμους του ιδρύματος, με αφορμή τις άγιες αυτές μέρες.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: Η άκυρη επιλογή να ευχηθεί για τη Μεγάλη Εβδομάδα με πpοκλητική φωτογραφία!

Λίγη ώρα πριν από το τέλος της συγκινητικής πασχαλινής γιορτής, όπου μοιράστηκαν και δώρα στους 100 φιλοξενούμενους, το μικρόφωνο δόθηκε στη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία έχει βρει ζεστασιά και φροντίδα στο ίδρυμα από τις 13 Δεκεμβρίου. Με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά και έκδηλη τη συγκίνησή της, άρχισε να τραγουδάει, προκαλώντας την έκπληξη όλων για τη φωνή της που παραμένει μοναδική στο πέρασμα των χρόνων.

Advertisements

Δες το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο τραγουδά την μεγάλη της επιτυχία «Πολλές φορές», μαζί με τον Πρόεδρο του Γηροκομείου στο πλευρό της:

Δείτε επίσης: Μαρία-Νεφέλη Γαζή-Άνθιμος Ανανιάδης: Ο γιος τους έγινε ενός και αυτή είναι η εντυπωσιακή τούρτα του

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα