Μην χασετε

Η Λάουρα Νάργες παρέλαβε το μεταπτυχιακό της: «Ας μην κάνουμε διακρίσεις στην εκπαίδευση»

Το μεταπτυχιακό της πάνω στο MSc Marketing Management ολοκλήρωσε η Λάουρα Νάργες και περήφανη ποζάρει στο Instagram φορώντας τη στολή της ορκωμοσίας.

 

Η παρουσιάστρια ένα χρόνο μετά το πτυχίο της στο Marketing, πήρε και το μεταπτυχιακό της στον ίδιο τομέα. Το μήνυμα που συνόδευε το στιγμιότυπο αναφέρει:

 

Advertisements

«Γράφει: MSc Marketing Management! Τώρα πια έχω και το μεταπτυχιακό μου στα χέρια μου και νιώθω τόσο χαρούμενη και υπερήφανη για τον εαυτό μου. Μελέτησα, δημιούργησα, ξενύχτησα, ενώ παράλληλα δούλευα και έβρισκα χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Μη με ρωτάτε πώς! Και για να προλάβω τα όποια κακόβουλα σχόλια περί ιδιωτικών κολλεγίων, γιατί αυτά έβλεπα κάτω από την περσινή μου ανάρτηση του bachelor μου και με προβλημάτισαν, καλό είναι να μην κρίνετε βρε παιδιά ιδίως αν δεν ξέρετε τη διαδρομή του καθενός.

Ας μην κάνουμε διακρίσεις ακόμα και στην εκπαίδευση. Το λέω με πολλή αγάπη. Διότι στο κάτω κάτω, την ίδια βιβλιογραφία διαβάζουμε και τον ίδιο στόχο μοιραζόμαστε: να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε! Knowledge is power! Σας φιλώ».

 

Advertisements

Η Λάουρα Νάργες είχε ανακοινώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι ολοκλήρωσε τη διπλωματική της εργασία για το μεταπτυχιακό, που αφορούσε τους influencers, και είχε δεχτεί διάφορα ειρωνικά σχόλια στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γράφει: MSc Marketing Management! Τώρα πια έχω και το μεταπτυχιακό μου στα χέρια μου και νιώθω τόσο χαρούμενη και υπερήφανη για τον εαυτό μου. Μελέτησα, δημιούργησα, ξενύχτησα, ενώ παράλληλα δούλευα και έβρισκα χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Μη με ρωτάτε πώς! Και για να προλάβω τα όποια κακόβουλα σχόλια περί ιδιωτικών κολλεγίων, γιατί αυτά έβλεπα κάτω από την περσινή μου ανάρτηση του bachelor μου και με προβλημάτισαν, καλό είναι να μην κρίνετε βρε παιδιά ιδίως αν δεν ξέρετε τη διαδρομή του καθενός. Ας μην κάνουμε διακρίσεις ακόμα και στην εκπαίδευση. Το λέω με πολλή αγάπη. Διότι στο κάτω κάτω, την ίδια βιβλιογραφία διαβάζουμε και τον ίδιο στόχο μοιραζόμαστε: να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε! Knowledge is power! Σας φιλώ _____________________________________________________________ #marketing #management #marketer #study #goals #knowledgeispower

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα