Μην χασετε

Η Κορινθίου ξεσπά: «Συγγνώµη κιόλας! Να µείνω κλεισµένη στο σπίτι µου επειδή ξέρω ότι θα µιλήσουν;»

Παρά το γεγονός ότι η Μαρία Κορινθίου είναι για κάποιους… κόκκινο πανί, η ίδια δηλώνει αποφασισμένη για τις επιλογές της και γυρίζει την πλάτη της σε όσους τη σχολιάζουν αρνητικά…

 

Τι έφερε στη ζωή σου η παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι»;

 

Advertisements

Κατ’ αρχάς, όταν µου έγινε η πρόταση, ήµουν κατενθουσιασµένη. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την ταινία. Είναι µια υπέροχη κωµωδία. Επίσης, έχω µεγάλη αγάπη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, που έχει υποδυθεί αυτόν τον ρόλο. Μεγάλο «βάρος» και µεγάλη προσµονή για να ξεκινήσω τις θεατρικές παραστάσεις.

 

Η είδηση ότι θα υποδυθείς την Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε αντιδράσεις.

Πάντα σε ό,τι κάνω έρχοµαι αντιµέτωπη µε τέτοιου είδους αντιδράσεις. Ο,τι και να κάνω! Και πέρυσι, που ήταν το «Μαρινάκι», πάλι άκουγα διάφορα. ∆εν στέκοµαι σε αυτά. Κοιτάζω να κάνω όσο πιο καλά µπορώ τη δουλειά µου. Με σεβασµό σε αυτά που παίρνω στα χέρια µου. Ξέρω ότι για οτιδήποτε κι αν κάνω θα βρουν και θα πουν. Και να σου πω και το σηµαντικότερο; Ξέρω εκ των προτέρων και τι ακριβώς θα πουν. Τόσα χρόνια πια ξέρω τι θα σχολιαστεί και πώς θα σχολιαστεί. Ηξερα στη συγκεκριµένη περίπτωση ότι θα µπουν στη διαδικασία να πουν ότι πάω να µιµηθώ την Αλίκη. Το γνώριζα, αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι δεν θα κάνω αυτό που αγαπώ και αυτό που θέλω.

Advertisements

Αφού ξέρεις ότι θα σχολιαστείς, γιατί προχωράς σε αυτές τις επιλογές;

Συγγνώµη κιόλας! Να µείνω κλεισµένη στο σπίτι µου επειδή ξέρω ότι θα µιλήσουν;

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα