Μην χασετε

Η Ιωάννα Μπέλλα συγκλονίζει: “Έμεινα οκτώ μήνες σχεδόν ακινητοποιημένη στο κρεβάτι”

Η Ιωάννα Μπέλλα, μετά την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Νάνσυ Φαφούτη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εφηβεία, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στη μέση και στη λεκάνη της.

Advertisements

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Μετά τα καλλιστεία, στις εκπομπές σχολίαζαν ότι έσβησες το τατουάζ που είχες στα πόδια σου. Το έσβησες;

Τα είχα καλύψει με ένα ειδικό make up. Αλλά ούτως ή άλλως θα το αφαιρέσω σύντομα. Γιατί να υπάρχει ατέλεια αν μπορείς να τη διορθώσεις; Αν και έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, γιατί λέει «όταν χάνεις τα πάντα, μπες και ξαναπαίξε». Δένει απόλυτα με όσα έγιναν αυτές τις ημέρες.

 

Αυτό το τατουάζ έχει σχέση και με μια δύσκολη κατάσταση που είχες περάσει στην εφηβεία;

Έπαιζα βόλεϊ από δώδεκα χρονών. Στην ηλικία των 14 με επέλεξαν στην Εθνική Ελλάδος. Σε έναν αγώνα στην Τουρκία με είδε ένας προπονητής από μια ομάδα στη Ρωσία και είπε «αυτή την κοπέλα εγώ τη θέλω». Με πήρε στην ομάδα του και μου είπε «μου αρέσει η τεχνική σου, το κορμί σου, έχεις φοβερές αναλογίες, αλλά θέλω να δυναμώσουμε τους μυς σου». Οπότε ξεκινήσαμε βάρη και είχαμε μόνο τρεις μήνες για το πρωτάθλημα. Εγώ, επειδή προπονούμασταν με το αντρικό τμήμα, τώρα καταλαβαίνετε, 15 χρονών κοριτσάκι, ενθουσιασμός που θα ήταν εκεί τα αγόρια, σήκωσα κάποια περιττά κιλά που δεν έπρεπε να σηκώσω και έπαθα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου και στη λεκάνη μου. Ράγισε η λεκάνη μου και έπαθα σπονδυλολίσθηση. Πέρασα δέκα μέρες στο νοσοκομείο, αλλά οκτώ μήνες σχεδόν ακινητοποιημένη σε ένα κρεβάτι, να μην είμαι όρθια, να δέσει η λεκάνη μου. Ήμουν σε πολύ χάλια κατάσταση. Και είπα πως όταν γίνω εντελώς καλά θα πάω να το σημαδέψω στο κορμί μου για να το θυμάμαι.

Ισχύει ότι ήσουν καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι;

Αυτό είναι λίγο τραβηγμένο. Απλώς όταν πονούσα καμιά φορά καθόμουν σε αυτό, δεν κυκλοφορούσα με το καροτσάκι.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα