Μην χασετε

Η Ηλιάκη «άδειασε» τον Μουτσινά και εκείνος πέρασε στην αντεπίθεση – Το τέλος της φιλίας τους

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια!

Advertisements

Ο Νίκος χαρακτήρισε την Ζέτα Μακρυπούλια «Άγγελο» και τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερός που είναι φίλη μου. Η σχέση μας ξεπερνάει και τη συγγένεια, έχει περάσει πλέον σε άλλη διάσταση»!

Τι είπε όμως για τη φιλία του με την Μαρία Ηλιάκη;

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η Μαρία πριν λίγες μέρες βρέθηκε στη Φωλιά των Κου Κου και είπε: ««Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας. Έχουμε ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του, τους δικούς του ανθρώπους. Παρ΄όλα αυτά είναι τόσα πολλά αυτά που μας δένουν, δηλαδή έχουμε περάσει αρρώστιες, θανάτους, χωρισμούς, επιτυχίες, ευτυχίες, έρωτες, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Οπότε, δεν γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου…».

Ο δε Νίκος Μουτσινάς μιλά για την Μαρία Ηλιάκη στο περιοδικό People, που είναι ένθετο στο Έθνος της Κυριακής και περνά στην «αντεπίθεση»: «Με τη Μαρία ανοίξαμε μία απόσταση και μεταξύ μας γιατί νιώσαμε πως μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Πήραμε το χρόνο μας. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν τα συναισθήματά μου για εκείνη. Η σχέση μου μαζί της έχει μία πολύ γερή βάση. Είναι το φανταρικό μου…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά και τα σχόλια του Πρωινού για το τέλος της φιλίας του με τη Μαρία Ηλιάκη!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα