Μην χασετε

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα αγοράκι και νιώθει πιο ευλογημένη από ποτέ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη ότι μαζί με τον σύζυγό τους προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού. «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες.

 

Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο.

 

Advertisements

Το σκέφτηκα πολύ πριν μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ακουστεί ως η καλή πράξη που κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της.Δεν είναι καλή πράξη, είναι μια απόφαση ζωής.

Ο γιος μου το έχει δεχτεί δύσκολα γιατί είναι και στην ίδια ηλικία, αλλά του μιλάμε πολύ και νομίζω στο τέλος θα την κερδίσουμε αυτή τη μάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά είπε για όλους αυτούς που δηλώνουν ότι επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα παιδί, δίχως να το κάνουν ποτέ: «Υπήρχε ένα διάστημα τα τελευταία χρόνια που ξεφυλλίζεις περιοδικά και έβλεπες τίτλο «θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί». Κάντο! Το να διαφημίζεις τον εαυτό σου… Όλος ο κόσμος θέλει να βοηθήσει. Γιατί το λες; Μόνο αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Είναι ύβρις για μένα! Όλοι αυτοί που έχουν πει ότι θέλουν να το κάνουν και δεν το έχουν κάνει, πραγματικά εκνευρίζομαι πάρα πολύ»!

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα