Μην χασετε

Η εποχή του καρό -Το print που αντικαθιστά το λεοπάρ είναι η κορυφαία τάση του χειμώνα

Αν πέρυσι το λεοπάρ συνυπήρχε αρμονικά με τα μονοχρωματικά looks, φέτος το πρώτο έκανε ένα βήμα πίσω, δίνοντας τη θέση του στο νέο αίμα.

Advertisements

Το κλασικό καρό, σηκώθηκε από τον πάγκο και μπήκε δυναμικά στο fahion παιχνίδι, κατακτώντας, όπως και ο προκάτοχός του όλες τις επιφάνειες των ρούχων.

Και μπορεί πριν μερικές σεζόν να ταξιδέψαμε στα ‘60s, φορώντας καλοκαιρινά τοπ με gingham (ή αλλιώς πτι καρό) print, αλλά το φετινό καρό είναι πιο επιβλητικό και πιο loud– έχει την ενέργεια του grunge από τα ‘90s.

Τα κομμάτια που  «εισήγαγαν» το καρό στις φετινές τάσεις ήταν τα ρουστίκ shirt dresses μέχρι τη μέση της γάμπας και οι high school αισθητικής ζακέτες-πουκάμισα από χοντρό ύφασμα.

Αφού έγινε η αρχή, το καρό κατέκτησε τις κομψές ‘70s inspired μίντι φούστες, τα oversized σακάκια, τα ανδρικού τύπου παντελόνια και φυσικά τα παλτό (υπάρχει κάτι πιο classy από ένα μακρύ καρό παλτό; ).

Αναμφισβήτητα πιο κομψό και safe από το λεοπάρ και σίγουρα πιο σοφιστικέ, φοριέται κυρίως το πρωί αλλά «πάει» ως το βράδυ σαν εναλλακτική του κλασικού (και πλέον αναμενόμενου) ριγέ, συνδυασμένο με μαύρο ή σκούρο τζιν ή φορεμένο ως bold total look.

Όσο για την πιο γαλλική εκδοχή του, το chic καρό σακάκι, δεν χρειάζονται συστάσεις και συμβουλές- είναι ήδη ένα από τα must haves κάθε γκαρνταρόμπας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα