Μην χασετε

Η επική γκάφα του Λιάγκα στον Ανδρέα Γεωργίου για τον πατέρα του

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ και ο πρώτος καλεσμένος του ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου. Η επική γκάφα του Λιάγκα και η αμηχανία που επικράτησε. 

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για τις «8 Λέξεις», μια πολλά υποσχόμενη σειρά που πριν από μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα.

Αναφορικά με τη μεταγραφή του από τον Alpha στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε πως δεν ήταν θέμα χρημάτων η μεταγραφή. Αναφορικά με τη ζωή που κάνει ο ηθοποιός και τις πολυτέλειες είπε πως οι πολυτέλειες του είναι ένα ωραίο διαμέρισμα και ένα καλό αμάξι ενώ αγαπά και τα ταξίδια. Όπως είπε άλλωστε δεν είναι ο άνθρωπος που θα βγει να ψωνίσει ρούχα, ούτε θα πάει στα μπουζούκια Σάββατο βράδυ!

Η επική γκάφα του Λιάγκα

«Ο μπαμπάς τι κάνει;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Ανδρέα Γεωργίου όταν μιλούσε για τα αδέρφια του. «Πέθανε», ήταν η απάντηση του Γεωργίου γελώντας «για να μη μαυρίσουμε», όπως είπε. Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε πως με τον πατέρα του είχε τις καλύτερες σχέσεις και έφυγε με πολλή αγάπη πριν από 6 χρόνια.

Advertisements

Να θυμίσουμε πως ο Γεωργίου έχει αποκαλύψει ότι έχασε τη μαμά του από AIDS όταν ήταν 12 ετών. H μητέρα του ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. «Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη.

Όπως είπε ο Ανδρέας Γεωργίου όταν νιώσει έτοιμος θέλει να κάνει πολλά παιδιά. Ποια είναι η ιδανική γυναίκα; «Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο που να μπορώ να είμαι άνετος, να είμαι ο εαυτός μου, να έχει χιούμορ, να είναι έξυπνος και εύστροφος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

O ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε πως δέχεται διάφορα, περίεργα μηνύματα στα social ενώ δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με κάποιον από τα social καθώς το φοβάται και δεν μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει με αγνώστους.

Όπως είπε το σ∈ξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, αφού χωρίς αυτό θεωρεί πως δεν είσαι καλά. Αν ερωτεύεται με όποιες κάνει σ∈ξ, ο Ανδρέας Γεωργίου δήλωσε πως το σ∈ξ είναι γενικά επικοινωνία… ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά είναι χορτασμένος και τα έχει ζήσει όλα.

Advertisements

Δες τη συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου στον Γιώργο Λιάγκα:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα