Μην χασετε

Η εξομολόγηση του Λιβιεράτου για τον γάμο του με την Εύη Αδάμ και τη σχέση του με τη Βίσση

Ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον γάμο του με την Εύη Αδάμ κι αν έχει μετανιώσει, τη σχέση του με την Άννα Βίσση και πώς οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή!

Ο Λάμπης είπε στον Δημήτρη Παπανώτα: «Η Άννα είναι από τις καλύτερες σχέσεις που είχα στη ζωή μου και την αγαπάω πραγματικά την Άννα. Μπορεί να μην κάνουμε παρέα καθημερινά, να μην μιλάμε, να μην βρισκόμαστε καθημερινά ή συχνά, όποτε όμως βρεθούμε υπάρχει αυτή η αγάπη. Σε γάμο αν θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί, ίσως, ίσως και να μην μπορούσε, ήταν και λίγο περίεργη αυτή η σχέση. Αλλά ήταν από τις καλύτερες σχέσεις. Ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, υπήρχε συνεννόηση, αλλά βέβαια και εκεί ήρθαν οι τριβές, οι κόντρες κάποια στιγμή και για αυτό και χάλασε και το γλυκό».

Όσο για τον γάμο του με την Εύη Αδάμ ανέφερε: «Η Εύη μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Μετά που την γνώρισα είχε πλάκα, γελάγαμε, περνάγαμε καλά. Ήταν να βρεθούμε για ένα βιντεοκλίπ και γνωριστήκαμε. Δεν το κάναμε τελικά τότε. Μετά της είχα πει να βγούμε να πιούμε ένα ποτό. Είδα ότι δεν πολυταιριάζουμε κάποια στιγμή, αλλά μετά που ξαναβρεθήκαμε ψήθηκα λίγο και προχώρησε όλο το θέμα. Τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε, αλλά ταιριάξαμε για να βγάλουμε δύο υπέροχα παιδιά κι αυτό φτάνει για εμένα. Δεν μετάνιωσα για το γάμο μου με την Εύη γιατί έγιναν αυτά τα δύο πλάσματα. Ήταν το ωραιότερο λάθος της ζωής μου.».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε…

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα