Μην χασετε

Η εξομολόγηση της Ολυμπίου: «Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες! Στην τρίτη, όμως…»

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε για τον μονάκριβο γιο της, Χρήστο, αλλά και τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να αποκτήσει το παιδί της.

Advertisements

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι ο γιος της είναι όλος ο κόσμος για εκείνη και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ότι είχε δύο αποβολές μέχρι να αποκτήσει τον Χρήστο της!

Συγκεκριμένα είπε: «Ο μικρός έχει κατακυριεύσει τον κόσμο μου. Θέλαμε και οι δύο ένα παιδί. Είχαμε σοβαρή σχέση και ήταν το επόμενο βήμα. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες πιο πριν. Είχα όμως τόση πεποίθηση ότι αυτή τη φορά θα είναι ότι καλύτερο και όλα πήγαν καλά. Η μόνη λέξη που θέλω να ξέρει στα κυπριακά είναι το «μαμά μου».»!

Διαβάστε επίσης: «Ελπίζω να χωρίσουν ο Βασάλος με την Ευρυδίκη»

Και υπογράμμισε: «Όταν στους έξι μήνες σταμάτησα τον θηλασμό, δεν μου έκανε κανένα ρούχο, ούτε παπούτσι. Ο Χρήστος έχει την αγάπη όλων μας, γιατί να θέλει αδελφάκι;»!

Όσο για την Eurovision ανέφερε: «Εκπροσώπησα την Κύπρο το 2013 στη Eurovision στις πολύ δύσκολες οικονομικά μέρες της Κύπρου. Φυσικά και θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, αλλά δεν θα πήγαινα με ελληνικό τραγούδι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Θανάση Ζέρβα μετά τα ναρκωτικά και η απώλεια της συντρόφου του που τον στιγμάτισε

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα