Μην χασετε

Η εξομολόγηση της Δανάης Παππά για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα: «Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά»

Η Δανάη Παππά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου είναι καλεσμένη στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” και μιλά για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται ότι σε περιόδους έντονου άγχους που κρατάει μέσα της όσα την ενοχλούν, το σώμα της αντιδρά με διάφορους τρόπους.

 

“Αυτό που μου συνέβη είναι ότι σε περίοδο έντονου άγχους και στρες εμφάνισα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά. Βιώνω γενικά καταστάσεις, ανάλογα την περίοδο και τον φόρτο εργασίας, που πιέζομαι και δεν το καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να ξυπνήσω και να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, να λέω “δεν θέλω να το κάνω αυτό τέλος”.

 

Advertisements

Με πιάνει η άρνηση πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο αν γίνει κάτι που με στενοχωρεί δεν θα το εκφράσω κατευθείαν, θα το φιλτράρω, να το κρατήσω μέσα μου και να μην το εκφράσω κατευθείαν γιατί η αντίδρασή μου μπορί να είναι πολύ λάθος.Να το μετανιώσω δηλαδή μετά. Και έτσι, κρατάω, κρατάω, κρατάω, λέω δεν πειράζει και μετά τρώω κάτι και το στομάχι μου φτάνει απέναντι και σκέφτομαι “έπρεπε να το είχες πει”, ανέφερε η Δανάη Παππά.

Δες το βίντεο:

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα