Μην χασετε

Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και σχολιάζει την ηλικία της

Την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”, έριξε αυλαία. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές, με σκοπό να ξεκουραστεί και να επιστρέψει τηλεοπτικά το φθινόπωρο, με ακόμη πιο ενδιφέρουσες συνεντεύξεις.

Advertisements

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητα της.

Χθες, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δημοσίευσε την εικόνα στο προφίλ της. Μάλιστα, στη λεζάντα σχολίασε την ηλικία της, κάνοντας χιούμορ!

“Μ αρέσει το φως του ηλίου αυτή τη χρυσή ώρα. Είναι το καλύτερο φιλτρο. Καίει τα πάντα. Εξαφανίζει τις Παναδες μου, που με κάνουν να έχω μια ολόκληρη ήπειρο στο κούτελο κ μουστάκι κολοκοτρωνέικο.με δείχνει κ λίγο μικρότερη. Πάντως για 40 δε με κάνεις.”, έγραψε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μ αρέσει το φως του ηλίου αυτή τη χρυσή ώρα. Είναι το καλύτερο φιλτρο. Καίει τα πάντα. Εξαφανίζει τις Παναδες μου, που με κάνουν να έχω μια ολόκληρη ήπειρο στο κούτελο κ μουστάκι κολοκοτρωνέικο.με δείχνει κ λίγο μικρότερη. Πάντως για 40 Δε με κάνεις. Να τα λέμε κ αυτά. Απολαύστε τη μέρα σας κ αύριο στις κάλπες! #goldenhour #sun #daylight #nonfilter #nomakeup #befree #beyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα