Μην χασετε

Η Ελένη καταγγέλλει τον σύζυγό της: «Πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια και με σημάδεψε με όπλο» (video)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία μιας γυναίκας που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της. Τη στιγμή που η κοινωνία παρακολουθεί «παγωμένη» τις αλλεπάλληλες γυναικοκτονίες που έχουν σημειωθεί μέσα σε μόλις λίγους μήνες, θύματα ενδοοικογενειακής βίας εξακολουθούν να βιώνουν τον τρόμο από τους κακοποιητές τους.

Advertisements

 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Ελένη περιγράφει την φρίκη και την κακοποίηση που υπέστη από τον σύζυγό της ο οποίος την χτυπούσε καθημερινά και την απειλούσε. «Κάθε μέρα ήταν και μία καταιγίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ελένη προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια όμως οι γονείς της δεν ήταν στο πλευρό της και η ίδια καθώς δεν ήταν οικονομικά ανεξάρτητη, εγκλωβίστηκε σε αυτή την κατάσταση: «Πήγε να με πυροβολήσει, πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια, πήγε να με πνίξει. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ζήσω για τα παιδιά μου» δήλωσε το θύμα.

 

«Κοιτάω πίσω μου, με σημαδεύει ένα όπλο»

Μάλιστα, όπως περιγράφει, όταν βρήκε τη δύναμη να του πει ότι θα τον εγκαταλείψει, εκείνος την απείλησε με καραμπίνα μπροστά στα παιδιά τους: «Πάει, παίρνει την καραμπίνα, ανοίγει τα συρτάρια να πάρει τα φυσίγγια. Εκείνη τη στιγμή τρέχω, το βάζω στα πόδια. Κοιτάω πίσω μου, με σημαδεύει ένα όπλο, δεν το έχω ξαναζήσει, δεν το έχω ξανανιώσει. Τι κάνω; Τι κάνω; Κάνω ζικ ζακ, προσπαθώ να τρέξω. Να κρυφτώ. Δεν είχα ανάσα. Δεν είχα ανάσα. Δεν έχω δύναμη αλλά πρέπει να τρέξω. Ακούω το μπαμ, ενώ έχω διαφύγει και αναρωτιέμαι “αν αυτός νομίζει ότι με έχει πετύχει… μπορεί να κάνει το ίδιο στα παιδιά μου;”» κατήγγειλε η γυναίκα.

Όπως πρόσθεσε, κάλεσε την αστυνομία, πήρε τα παιδιά της και έφυγε από τον οικεία τους. Η Ελένη κατάφερε να βρει υποστήριξη και ασφαλές περιβάλλον στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας.

 

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα