Μην χασετε

Η Ειρήνη Στεριανού στα χνάρια της Καζαριάν: «Το θέατρο είναι λίγο να το έχεις»

Η Ειρήνη Στεριανού στα χνάρια της Καζαριάν: «Το θέατρο είναι λίγο να το έχεις»

“Σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω κάτι, ίσα ίσα που έχω να πάρω πράγματα από αυτό και να δω εάν το έχω! Μην ασχολούμαι άδικα!”

Advertisements
Έτοιμη για νέα βήματα φαίνεται πως είναι η Ειρήνη Στεριανού και δη στο χώρο της υποκριτικής. Όπως ακριβώς και η νικήτρια του πρώτου GNTM, έτσι και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, δε διστάζει να δοκιμαστεί και στη σκηνή μιας και σε λίγες μέρες θα βρίσκεται σε νέα παράσταση.

“Ξεκίνησα μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών και ήρθε η πρόταση για το θέατρο, την ίδια περίπου περίοδο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. “Σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω κάτι, ίσα ίσα που έχω να πάρω πράγματα από αυτό και να δω εάν το έχω! Μην ασχολούμαι άδικα!”

Πως σκέφτεται, όμως, να διαχειριστή το νεαρό μοντέλο τα όποια αρνητικά σχόλια; “Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει ακόμα για το θέατρο αρνητικά σχόλια. Είχα δεχθεί κάποια για τη συμμετοχή μου στην Πολυκατοικία αλλά θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάζονται και αυτό είναι κάτι που δεν το σπουδάζεις και το μαθαίνεις, είναι λίγο να το έχεις”  ανέφερε  η Ειρήνη Στεργιανού, προσθέτοντας πως “στο modeling κάνω φωτογραφήσεις και video clips αλλά για την πασαρέλα δεν είμαι κατάλληλη”.


“Κανονικά κάθε διαγωνισμός γίνεται για να βγει ένας νικητής, δεν ξέρω, αφού το έκανε έτσι η παραγωγή τι να πω” σχολίασε, επίσης, η Ειρήνη Στεριανού για τον πρόσφατο τελικό του GNTM με τις δύο νικήτριες.

πηγη

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα