Μην χασετε

Η δικτατορική Μέγκαν με τις τρελές απαιτήσεις και ο φωνακλάς Χάρι -Το παρασκήνιο της παραίτησης της βοηθού τους

Νέες αποκαλύψεις για τους λόγους που το πρώτο χέρι της Μέγκαν Μαρκλ, Μελίσσα Τουμπάτι αποφάσισε να παραιτηθεί από βοηθός της, φεύγοντας με δάκρια από το Παλάτι «φέρνουν» στο φως τα βρετανικά Μέσα.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα, αυτό που έλεγαν όλοι στην αρχή ήταν πως η Μελίσσα δεν άντεξε την πίεση της δουλειάς της και αποφάσισε να αποχωρήσει 6 μήνες μόλις μετά την έναρξη της συνεργασίας της με την Δούκισσα.

Ωστόσο ο φόρτος εργασίας και η πίεση φαίνεται πως δεν ήταν οι μόνοι λόγοι που η Τουμπάτι τα παράτησε και έφυγε άρον -άρον και δακρυσμένη από το Παλάτι, καθώς σημαντικό ρόλο έπαιξε τόσο η συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ όσο και του Πρίγκιπα Χάρι προς εκείνη και το προσωπικό.

Η Μελίσσα Τουμπάτι, βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ που παραιτήθηκε.Η Μελίσσα Τουμπάτι, βοηθός της Μέγκαν Μαρκλ που παραιτήθηκε.

Μία πηγή κοντά στην πρώην προσωπική βοηθό της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε στην Daily Mail.

«Η δουλειά της ήταν πολύ πιεσμένη και φορτώθηκε με πάρα πολλά. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε πολλά απαιτήσεις από εκείνη και έτσι ξέσπασε σε δάκρια».

 

Η Μελίσσα που πριν την Μέγκαν Μαρκλ είχε συνεργαστεί με τον Ρόμπι Γουίλιαμς και την Αΐντα Φίελντ είχε αρχίσει όμως να δέχεται πιέσεις ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, την περίοδο δηλαδή που βρισκόταν σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Advertisements

Η Μέγκαν Μαρκλ στην Νέα Ζηλανδία.Η Μέγκαν Μαρκλ στην Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, Ρόμπερ Ιόμσον, η Μέγκαν Μαρκλ αλλά και ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο νευρικοί με τον γάμο που ασκούσαν πίεση συνεχώς στο προσωπικό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Χάρι έβαζε τις φωνές στην Μελίσσα λέγοντας της «Οτι θέλει η Μέγκαν, θα το έχει».

Ετσι από την μία οι πιεστικοί γαλαζοαίματοι και από την άλλη η αυθόρμητη Μελίσσα που δεν φοβόταν καθόλου να εκφράσει την άποψή της ήταν και ο «συνδυασμός της φωτιάς» που δεν κατάφερε να αντέξει στον χρόνο.

 

Η Daily Mail μάλιστα δεν θα μπορούσε να σχολιάσει το γεγονός πως η είδηση παραίτησης της βοηθούς της Μαρκλ έρχεται λίγες μέρες μετά από μία πληθώρα αναφορών σχετικά με την συμπεριφορά της στο προσωπικό.

Η εμφάνισή της πριν λίγες μέρες σε μνημείο πεσόντων στο Λονδίνο.Η εμφάνισή της πριν λίγες μέρες σε μνημείο πεσόντων στο Λονδίνο.

Την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ είχε βάλει τις φωνές στο προσωπικό λίγο πριν τον γάμο της επειδή δεν είχε φροντίσει ώστε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που τελέστηκε το μυστήριο, να μυρίζει όμορφα.

Advertisements

Λέγεται ακόμη πως η Μέγκαν Μαρκλ που έχει μανία με την μυρωδιά ζήτησε να μπουν αποσμητικά και στο κάστρο του Γουίνσδουρ, γεγονός που εκνεύρισε τους αυλικούς.

 

Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και η φήμη πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν άφηνε την Μελίσσα να πάρει ανάσα από τον φόρτο εργασίας που της έδινε, ενώ δεν δίσταζε να τις στέλνει email αξημέρωτα.

Μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.Μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Τέλος λέγεται πως η Μελίσσα δεν ήταν η πρώτη που έκλαψε εξαιτίας της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς οι απαιτήσεις της Δούκισσας του Σάσεξ για το φόρεμα της Πριγκίπισσας Σάρλοτ στο γάμο τη, έκαναν και την Κέιτ Μίντλετον να δακρύσει από τα νεύρα της και όχι από την χαρά της που είδε την κόρη της ντυμένη ως παρανυμφάκι.

 

«Αν υπάρχει κάποια αλήθεια στα παραπάνω, τότε έτσι εξηγείται γιατί ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φεύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον για να μετακομίσουν σε μικρό παλάτι στο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ», ανέφερε κλείνοντας το άρθρο της η Daily Mail.

Φωτογραφίες: AP

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα